ЕКСКЛУЗИВНО: Стартира 5-ти сезон на “Дневниците на Вампира” – вижте кога

dnevnicite-na-vampira

Ексклузивно: Дългоочакваната премиера на станалия световно известен сериал “Дневниците на Вампира” вече е ясна. Датата, обявена като премиера за 5-ти сезон е 3-ти (четвъртък) октомври 2013 година.

Имаше доста спекулации за това дали изобщо ще има пети сезон, тъй като и продуцентите не обявяваха нищо официално. Също така в интернет имаше доста твърдения, според които новия сериал “Първородните”, също и известен под името “Древните” (на английски: “The Originals”) ще бъде продължение на The Vampire Diaries. Обявяването на официалната дата на премиерата, на първия епизод от 5-ти сезон на сериала, както и анонсирането на новия сериал “Древните”, обаче, тотално опроверга тези слухове.

Ще се представи ли успешно Сайлъс за Стефан? Предстои да разберем!

Ще се представи ли успешно Сайлъс за Стефан? Предстои да разберем!

Както вече споменахме, премиерата на “Дневниците на вампира” – 5-ти сезон е насрочена за четвъртък (03.10.2013г) като премиерата ще се излъчи по американската телевизия CW TV. Също така стана известно, че правата за излъчването на пети сезон са закупени и BTV Media Group.

Засега не е официално, но имайки предвид огромната популярност на сериала се очаква той да бъде достъпен и във Voyo – платения сайт за филми и сериали, собственост на BTV Media Group.

Също така се очаква няколко часа след премиерата на сериала, той да бъде качен и в торент тракерите, сред които Zamunda и Arena, а ако това се потвърди, вероятно ще бъдат направени и субтитри. Това е добра новина за най-нетърпеливите, които не могат да дочакат озвучаването на български и излъчването директно по BTV или BTV Cinema (както се очаква). Добра новина е и за тези, които предпочитат да гледат сериала със субтитри, а не с бг аудио.

Освен всичко останало, вече се появиха и официалните заглавия на първите 2 епизода от 5-ти сезон. 1-ви епизод ще носи наименованието “Знам какво направи миналото лято” (на англ.: “I Know What You Did Last Summer”), а наименованието на втория епизод е “Истински лъжи” (на англ.: “True Lies”).

Въпреки,че все още няма резюмета на новите епизоди,като вземем предвид впечатляващото заглавие на първия епизод, както и завършека на 4-ти сезон, се заформя доста интересно начало.

Въпреки, че Бони “умря” в 4-ти сезон, според информацията от IMDB в първи епизод ще вземат участие познатите ни герои: Елена, Стефан, Деймън, Джеръми, Бони, Мат, Керълайн, Тайлър, Ребека, както и редица други актьори.

Специално за потребителите на TeenPortall представяме екслузивни снимки и видео от 5 сезон:

The Vampire Diaries (Дневниците на вампира), 5-ти сезон, епизод 1 – галерия

Еклузивен трейлър на 1-ви епизод от 5-ти сезон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*