последни

Денят на “One Direction” – не може да го пропуснете

The Day of 1D

Любимата на милиони хора по света банда “Една посока” подготвя специално за своите фенове 7-часово интерактивно риалити!

Неслучайно групата има толкова много фенове по света, защото знае как да глези феновете си! Момчетата от британската група обявиха 23 ноември за “Day of 1D” (“Ден на 1D”) или “1D Day” – тоест, ден, в който всеки един фен на групата, независимо от коя държава по света се намира, ще може да навлезе в света на One Direction, посредством 7-часовото риалити, които са подготвили.

Кампанията “1D Day” е 1-вото по рода си онлайн събитие, което ще даде възможност на феновете на британската група, които живеят в различни краища на света и в различни часови зони “интерактивна” комуникация, която се осъществява в реално време с феновете на “Една посока”.

7-часовото онлайн предаване ще се излъчва с високо (HD) качество, а директния уеб чат с бандата, който ще може да се ползва от всички ще осигури така желания контакт, на милиони фенове с тяхната любима група.

В предаването, “One Direction” са подготвили и много изненади – сред които гостувания на специални гости, а също така скечове и разбира се изпълнения на живо. Конферентните разговори с хора от различни държави и излъчването на видеоклипове направени от техните фенове са също част от нещата, които влизат в програмата на симпатягите от “Една посока”.

Началото на кампанията стартира още от днес – 3-ти октомври и до 23-ти ноември ще бъдат обявявани различни събития, в които феновете ще могат да вземат участие.

Можете да следите активностите от кампанията в социалните мрежи и на нашата FB страница, където ще Ви държим в течение за всичко свързано със събитието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*