последни

Шпионин по неволя (2001) / The Accidental Spy

Шпионин по неволя“Шпионин по неволя” може да се счита за една от най-добрите екшън-комедии и една от най-добрите “ленти”, в които участва актьора Jackie Chan. Във филма, той се превъплъщава в ролята на обикновен, отегчен и доста неуспешен продавач, живеещ “сиво” и мислещ, че ще живее скучно цял живот. Едва ли, обаче някога е предполагал, че тихичкия и скучен живот може да изчезне внезапно и той да бъде въвлечен в едно незабравимо екшън-приключение. Един хубав ден, той попада на неточното място, в неточното време, но присъствието му там, го превръща в герой. Обикновеният продавач попада на банков обир и благодарение на уменията си успява да го предотвратява.

Това, обаче е само началото! По-късно Джеки разбира, че има богат баща, който му е оставил наследство, но не какво да е наследство! На смъртния си одър, баща му го предупреждава, че ще трябва да “реши пъзела”, за да открие това, което му е завещал, след което умира.

Няколко часа по-късно, Чан заминава за Турция, с надеждата да открие какво точно е имал предвид вече мъртвия му баща. Той открива малко пари в банка и решава, че това е загадката, но дълбоко греши!

Проблемите на вече не толкова скучния продавач започват да се задават един след друг. Изведнъж, той бива оплетен в огромна паяжина от загадки и измами, които само той може да разплете.

Примесен с бойните умения, демонстрирани по комедиен начин, “Шпионин по неволя” се превръща във филм изпълнен с много екшън, смях, каскади и загадки. Ако и преди сте гледали филми с участието на звездата Jackie Chan, то със сигурност очаквате с интерес този филм.

Държим да отбележим, обаче, че що се отнася до комедийната част – този филм е ненадминат!

В ролите: Джеки Чан, Брадли Джеймс Алън, Дидем Ерол, Глори Симон, Антъни Рене Джоунс, Скот Адкинс, Алфред Чонг

Режисьор: Теди Чан

Държава: Хонг Конг

Година: 2001

Времетраене: 83 минути

Жанр: ЕкшънКомедия, Трилър

Галерия със снимки от филма “Шпионин по неволя”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*