10 Големи хита на Мадона

Изпълнителката и актриса Мадона Луиз Вероника Чиконе е родена в Бей Сити, Мичиган, на 16 август 1958 г., с родители Силвио “Тони” Чиконе и Мадона Фортин. Тони, син на италиански имигранти е първият от семейството си, който влиза в колеж, където получава степен по инженерство. Майка на Мадона – рентгенов техник и бивша танцьорка, е с френско-канадски произход. След брака си през 1955 г., двойката се премества в Понтиак, Мичиган, за да бъдат по-близо до работата на Тони като инженер по отбраната. Мадона е родена три години по-късно, по време на посещение на семейството в Бей Сити. Третото от шест деца, Мадона се научава рано на това как да се справя с ролята си на средното дете.madonna

Нейните родители “стриктно спазват католическата вяра изиграла голяма роля в детството на Мадона. “Майка ми беше религиозен фанатик,” признава Мадона. “Винаги имаше свещеници и монахини в къщата ни докато растях.” Много елементи от католическата иконография, включително статуи на божата майка, навиците на монахините от нейното Католическо начално училище, и католическия олтар, на която тя и нейното семейство се молят всеки ден, по-късно се превръща в обект на най-противоречивите творби на Мадона.

Живота на Мадона е изпълнен с много щастия и нещастия, когато е само на 5 годинки, майка и почива на 30 годишна възраст, от рак на гърдата. На по-късен етап живота и е помрачен от нейната мащеха Джоан Густафсон. Но точно музиката и танците я спасяват от мъката и депресията. Мадона се превръща в това, което ние познаваме – машина за хитове. Безспорно Мадона има много хитове и те са повече от 10, но ние се спряхме на 10-те, които ни направиха най-голямо впечатление от цялото и творчество. Очаквайте скоро и най-добрите филми с участието на Мадона.

10. Madonna – True Blue

9. Madonna – 4 Minutes

8. Madonna – Papa Don’t Preach

7. Madonna – Like A Virgin

6. Madonna – Hung Up

5.Madonna – Frozen

4. Madonna – Die Another Day

3. Madonna – Sorry

2. Madonna -Dont Cry for Me Argentina

1. Madonna – Like a Prayer

Хареса ли ви нашата класация? Не? Тогава споделете вашето мнения и впечатленията като коментар по долу. Очакваме да видим, кои са достойните 10 песни за класацията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*