последни

Малка доза Android приложения от Mtel

Както всички знаем Mtel се сочи като най-големия мобилен оператор в България с над 5 милиона абоната и 99,98% покритие над територията на страната. Но не това ще разглеждам в тази статия, искам да наблегна над успеваемостта на приложенията предлагани от Mtel. Като лидер сред мобилните комуникации Mobiltel, стои зад доста мобилни приложения предлагани за Android смартфони и таблети и можете да ги видите на официалната страница на Mtel в Google Play Market, има и приложения които са от други разработчици, но Mtel е техен спонор от конкурси, игри и др. Тях можете да ги видите ТУК.

Това, което иска едни потребител на договор е във всяко време да може да разбере колко минути е изговорил от тарифния си план, колко още безплатни текстови съобщения има да изпраща, а почти не възможно изглежда да засече трафика си на данни. Но всичко това е възможно да се разбера само с едно приложение и за щастие то се предлага само от Mtel.

Това е Моят МтелЕдинственото което ще ви трябва да за го използвате е да имате регистрация в Mtel.bg, логвате се в приложението и вече сте “просветлени” и знаете колко точно безплатни минути ви остават, колкото мегабайти и sms-и. За мен няма алтернатива, това е Номер 1! Има забележки, можеше да има връзка към sms центъра на Mtel, и много други екстри, но такива са условията за сега.

 App Center е приложението, което получавате във всеки закупен android смартфон от Mtel. В него ще намерите всички приложения направени със съдействието на оператора.

Семеен бюджет е приложение, което ще ви помогне в организирането на семейните разходи и приходи в ежедневието. Доста старичка версия, липсва нов ъпдейт от 2010 насам. Но все пак е лека и не товари хич. Имам познати от други оператори, които го ползват и нямат проблеми с него така, че не е на 100% само за Mtel-ски абонати.

Пазарен помощник е от същия род, но той ще ви помогне в организирането на списъци с продукти за пазаруване. Разликата с предното, е че това е има ъпдейт от по скоро – 2013 година.

Надявам се, че информацията по-горе ви е била полезна и няма да се поколебаете да споделите чрез бутоните на социалните мрежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*