последни

Някои Android приложения, които заслужават да им се обърне внимание

Android смартфона стана толкова неизменна част от живота ни, че сега е трудно да си спомним какво е било без него. Появиха се много нови думи в живота ни като “селфи”, “смартфон” “приложение”. Ако преди е било нужно да взимаш разни вещи и то доста за път – например карти, компас, фотоапарат и др. сега взимаш само смартфона си – така си винаги мобилен и никога не се губиш благодарение на приложенията за навигация. Затова трябва от време на време да актуализираме наличните си приложения и да търсим нови и нови, които да отговарят на потребностите ни.

Социалните мрежи ни научиха да споделяме, споделяме всичко, което можем. Споделяме снимки, споделяме мисли, споделяме откровения. Instagram въпреки, че е собственост на facebook единственото което ни дава е споделяне на снимки и лайкове. Но е доста добро, ако става дума за губене на време.

Споделянето и обмена на файлове е доста важен, но като става дума за кабели, всеки се отказва. Затова разработчиците на Shareit го създават, заедно и с десктоп програма за Windows доста полезно. Единственото което е нужно двете устройства трябва да са свързани към една и съща безжична мрежа. Споделянето става много лесно и двете приложения трябва да се нагласят – едно да изпраща, другото да приема.

Понякога ни е нужна мотивация, или просто да прочетем някое късметче рано сутрин и целия ден да ни върви според него. Нали знаете късметчетата под капачките на соковете Queen’s – приложението Queen’s е точно това, късметчета под капачките от сока.

Universal Book Reader – с него четем, той кара всичките ни електронни книги да изглеждат като истинска лавица с книги. Припознава повече от най-популярните формати за електронни книги. Много удобен и лесен и има и показалец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*