У дома (2015) / Home

У дома

Резюме: Какво ще се случи, ако сте научени да вярвате сляпо на един и неговата дума да е закон за вас? Какво ще се случи, ако сте научени да следвате сляпо една рамка и да правите всичко като всички? А излизането от рамката да е равно на… огромно бедствие?

Е, това не е нещо ново за повечето буув – извънземна раса, която е колкото цветна на вид, толкова и еднообразна в действията си.

Буувите са малки лилави извънземни същества, чийто дом се намира отвъд нашата галактика. Техните цветове се сменят в зависимост от настроението им и те правят всичко еднакво. Подчинени на своя капитан Смек, малките симпатични същества правят всичко възможно да оцелеят, мислейки, че винаги постъпват правилно.

Така, те бягат от планета на планета и от галактика на галактика, сменяйки своя дом всеки път щом най-страшният им враг горките ги открият и приближат. И така, докато не откриват млечният път и не превърнат земята в своя следваща цел за нов дом.

Мислейки, че постъпват правилно, те изселват всички хора от домовете им, изпращайки ги в Австралия и заемат техните места.

Това, обаче няма да е задълго, заради един буув, който е различен от останалите и заради едно човеко-момиче, което ще му покаже защо не трябва да се бяга винаги от опасността, защо трудностите трябва да се посрещат и какво означава характер и истинско забавление.

Буувът Ох ще научи защо горките преследват неговия народ и как да спре по мирен начин.

“У дома” ще ви допадне със сигурност, още повече предвид оценката от 6,7, според IMDB. Ако този критерий е важен за вас, може да разгледате и списъка с “10 анимационни и детски филми, които трябва да гледате”.

Година: 2015