последни

Геймърските PC системи GeForce GTX Battlebox са налични в България

За мнозина сглобяването или изграждането на персонален гейминг компютър  може да бъде труден процес.  Затова NVIDIA работи с най-добрите производители на системи и професионални геймъри, за създаването на новото поколение компютри GeForce GTX Battlebox.

GeForce GTX Battlebox е мощна платформа за игри, която дава на потребителите всичко необходимо, за да подобрят играта си: най-добрите графични процесори, памет и екрани, които са проектирани да работят безпроблемно за най-гладкото и леко PC изживяване! Независимо дали става въпрос за опитен MOBO геймър, който иска да подобри кликванията си в минута или начинаещи фенове на PC игрите, Battlebox предоставя следните варианти:

GeForce GTX Battlebox Ultimate – готови за битка с най-добрата игрална машина, независимо дали потребителите са първокласни стрелци или eSports професионалисти, Batttlebox Ultimate съчетава екстремната мощност на GeForce GTX графична карта с най-новия високопроизводителен хардуер, който ще поднася невероятно преживяване на играчите всеки път. Пригответе се и играйте като професионалисти. Battlebox Ultimate е перфектен за тези, които търсят VR Ready платформи или искат да се насладят на игри в зашеметяваща 4K резолюция.

eForce GTX Battlebox Essential – стъпете в битката на арената с Battlebox Essential. Препоръчителна платформа за касовите топ игри като Overwatch и League Of Legends. Най- новото поколение GeForce GTX графична карта предоставя 1080P при 60 кадъра в секунда.

Можете да научите повече за GeForce GTX Battlebox тук: http://www.geforce.co.uk/hardware/10series/battlebox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*