последни

Първото у нас комикс риалити обяви кастинг за водещи

Първото по рода си у нас риалити за комикс художници COMIX BOX обяви кастинг за водещи. Предаването е проект на комикс издателството Grozen Entertainment.

Всички желаещи могат да се включат като отидат днес в 12:00 ч. на адрес гр. София, ж.к. “Левски” Г, №47, Доли Медия Студио.

Какви са изискванията? Ето и отговорът на екипа зад COMIX BOX:

Лицето може да бъде на всекиго, стига този или тази “всекиго” да са много весели и почти, ама съвсем естствени, готови да се забавляват, понякога да учат, и най-вече да представят българските комикс художници в България и по света в цялата им достоверност и страхотност. Ако лицето си има биография, да си носи! Ако си няма – ми, нищо.

Много ни трябва човек или жена, които си стоят на мястото и не се притесняват, че са го заели в целия си ръст, тежест и стойност.

Каним на гости в студиото в 12 ч. И както е прието, елате с лютеница, компот от праскови или ягоди. Може и школадово мляко!

Охраната е сериозен човек, та може и да ви спре за момент, но при подаване на правилната парола, която е “COMIX BOX” – е напълно възможно и да ви пусне.

Организаторите на предаването добавят, че съвсем скоро ще обявят и кастинг за КОМИКС ХУДОЖНИЦИ, а всеки желаещ може да изпрати предварително свое портфолио на мейл: comixbattles@comixbox.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*