последни

Как да бъдем стилни на среща с гаджето

Успели сте да убедите него / нея за среща и сега тръпнете в очакване? А заедно с това трескаво мислите как да се облечете и какво друго да добавите към своя персонален стил, за да впечатлите обекта на интимните си фантазии?

Ето няколко предложения от българския магазин за облекло – Магазин Monic, един от най-динамичните и бързо развиващи се сайтове в този сегмент.

Заложете на стилен комплект

Един добър избор за дамите е да изберат цял комплект, внимателно подбран по отношение на стила – особено ако е в провокативни или нежни цветове.

Не подценявайте тениските

Неочаквано стилна възможност за мъжкия пол е да заложат на красива и стилна мъжка тениска, която подчертава тяхната уникалност и начин на живот.

Оригинално бельо

Може и да не очаквате още на първата среща да се стигне до този елемент от облеклото, нооо … тайничко се надявате, признайте си! Както и да е – при всички случаи трябва да сте подготвени за това.

Един добър избор за мъжете е да изненадате мацката с оригинални мъжки боксерки с палаво зайче или защо не – със самия Дядо Коледа. Оригинални надписи на боксерките като „Роден за да ловува, принуден да работи!“ също вършат работа.

Ако сте мацка, заложете на секси бикини или нежна бразилиана в провокативни цветове или елегантно бюстие, подчертаващо извивките на фигурата ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*