последни

Физическото здраве е свързано с енергийното ни поле

Дали човек ще бъде здрав или не, зависи до голяма степен от чистотата на енергийното му поле или познато още като Аурата на човека. Тя се състои от енергийните полета на всички енергийни тела на човека, които са астрално, ментално, казуално, етерно и духовно. Всички те са свързани с физическото ни тяло и оказват огромно влияние върху здравословното му състояние. По темата може да намерите много информация в книгата „Пътеводител за духовно развитие“ на Деян Раднев – Ширинан.

 

Когато човек носи в себе си енергийни блокажи в енергийните си тела, те запушват енергийните канали, които го свързват с физическото тяло и така то спира да действа пълноценно, защото търпи енергийни липси. Всяка клетка от нашето тяло се нуждае от енергия и храната, която приемаме, доставя на тялото едва 20% енергия от която се нуждае. Останалата тялото я черпи от слънцето, природата, кристалите и всички останали източници на енергия. Тази енергия ние я усвояваме благодарение на енергийните ни тела, а от там те захранват физическото тяло. Когато енергийните канали са затлачени, тогава енергията не може свободно да потече към физическото тяло и това е първата предпоставка за болест.

 

По този начин можете да откриете болестите още преди да са се появили на физическо ниво, защото физическото тяло е проекция на енергийните ни тела и каквото се случва в енергийните тела, рано или късно ще се прояви и на физически материален свят. Ако искате да имате здраво и добре функциониращо физическо тяло, тогава е нужно да се погрижите за това. В своите книги Ширинан споделя всичко необходимо от което се нуждаете, за да го постигнете сами, без да сте зависими от енергийни лечители и т.н.

 

Всичко е във вашите ръце и от вас зависи дали ще се погрижите за физическите си тела или ще позволите на мързела и незнанието да ви причинят заболявания и физически дискомфорт, които не само ще направят живота ви по-труден, а и ще ви обезсилят и все по-трудно ще ви става да си помогнете сами. Когато човек е слаб и изтощен, тогава се нуждае от външна помощ, от енергиен терапевт, който да го захрани с енергия и да му помогне да се изправи на крака, за да изцели и както физическото, така и енергийните си тела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*