Консултант на луксозни имоти – какво може да ви се предложи и какво е добре да потърсите?

Какво всъщност предлагат консултантите на луксозни имоти и с какво се отличават от стандартните брокери на имоти у нас? Добре е да си зададем този въпрос, преди да се доверим на брокер по имоти въобще, когато търсим уникални и луксозни жилища. Като цяло много хора са на мнение, че луксозни имоти у нас няма и тази ниша от бизнеса не е достатъчно развита. Това можеше да се каже около преди десет години обаче, когато нишата луксозни имоти у нас прохождаше. Днес диференциран сектор консултанти на луксозни имота съществува реално и той е напълно сравним с работата на консултанти от ранга на световноизвестната агенция за имоти Christie’s. Unique Estates е компания, която порасна и се разви заедно със сектора луксозни имоти в страната. С тях днес ще ви споделим, какво трябва да бъде реалното отношение на консултантите по луксозни имоти към клиента, защо да е такова и какъв е ключът към успешното им представяне?

Луксозни къщи, луксозни апартаменти и луксозни имоти предложени по професионален начин

Консултанта на имоти предлага имот. Той може да е терен, офис сграда, жилище или къща да речем. Всеки имот се закупува с определени цели, инвестира се в него и стъпките по покупката или наемането трябва да са добре обмислени. Когато става въпрос за луксозни имоти, обаче инвестициите са още по-значителни и е добре консултантската агенция добре да познава  пазарната ниша, да предлага само най-отбраното на пазара и да разпознава нуждите на всеки един персонален клиент! Консултантите на Unique Estates се водят от стриктни правила в бранша. Те са коректност, лично отношение и внимание, лоялна конфиденциалност. Ключът към успешното предлагане на луксозни къщи или луксозни апартаменти не се крие в това да предложиш най-скъпото жилище на клиента. Той се крие в предлагането на уникалния имот, който най-добре пасва на нуждите и стила на търсещият го.

Съветите на компанията лидер в нишата на луксозни имоти в България са:

Предложете на клиента топ локация;

Предложете персонално луксозно жилище с топ характеристики;

Подпомагайте всяка стъпка от избора, до огледа на луксозни имоти и постъпките по закупуването им;

Посетете сайта на фирмата www.ues.bg (и блога им – Луксозни Имоти Блог) и намерете уникални предложения за луксозни къщи, луксозни апартаменти и луксозни имоти из цяла България и по света!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*