10 готини модни идеи за готини тийнейджърки

Тийнейджърските години могат да бъдат объркващ период, особено когато става въпрос за индивидуален стил и мода. Вместо да се опитвате винаги да се вписвате в групата на връстниците си, както повечето младежи правят, опитайте се да бъдете индивидуални и да си направите свой собствен знак.

Ако сте майка на младо момиче, ето списък с идеи, чрез които да освежите нейните тийн дрехи и да й помогнете блесне с оригинално мислене и неподражаем стил.

1. Цветно покритие

Помогнете на тийнейджъра да изпробва всички свои цветни дрехи наведнъж, без те да изглеждат прекалено в очите ви. Така могат да се открият интересни цветови комбинации. Нека винаги носи цветен и ярък акцент.

2. Плетена горна част

Модата на плетивата не отминава, а много тийнейджъри, както и възрастни, ги носят през цялото време. Вашата тийнейджърка може да носи симпатична ивица с ресни в неутрални тонове, като например черно-бяла ивица, съчетано с обикновен чифт джинси.

3. Зимни нюанси

Вашият тийнейджър може да използва някои ярки цветове в зимния си гардероб, за да се увери, че видът му е структуриран, но жив.

4. Жилетката все пак е готина

Жилетката е един моден аксесоар, който трябва да е задължителен в гардероба на тийнейджърите. С чифт сини дънки е просто неустоима!

Най-хубавата част от този външен вид е, че вашият тийнейджър винаги може да добави още един слой, като използва украшение, шал или дори яке.

5. Класическо яке

Уверете се, че тийнейджърката ви има класическо деним яке в гардероба си синьо, тъй като това е един моден аксесоар, който всеки трябва да има. Такова може да се носи върху рокля, над обикновена пола и топ, над жилетка и деним и много други.

6. Шорти и чорапи

Тийнейджърите обичат да носят къси панталони и това е моден артикул, който вашето момиче винаги може да използва, за да направи визията си просто зашеметяваща.

7. Големи очила

Големите рамки за очила се върнаха на мода както за тийнейджъри, така и за възрастни. Така вашият тийнейджър може да си избере точно онзи външен вид, който иска да създаде.

Можете да помогнете на своето дете да избере чифт очила, които са еднакви на цвят или имат няколко цвята в тях. Също така, нека избере цветове, които са по-живи, отколкото скучни. Може да използва очилата с официалното си облекло, както и със случайни облекла.

8. Грижа за ръцете

Стилирането на ръката с подходящия тип аксесоари е голямо модно изявление, при което момичето тийнейджър наистина може да разбърква и да сменя различни бижута и гривни.

9. Ботуши и пак ботуши

Нека вашето момиче да има някои сладки и модерни ботуши, които да се връзват на повечето й тоалети. В наши дни ботушите са на разположение в различни цветове и стилове, не само черни и кафяви като в по-ранни времена.

Помогнете на своята тийнейджърка да избере два чифта в любимите си цветове.

10. Дамска рокля

Уверете се, че дъщеря ви има поне една момичешка рокля в гардероба си. Флорални мотиви, розови или лавандулови нюанси или дантели ще работят най-добре за нейната визия.

Като родител, помогнете на вашето момиче да изследва и да се наслаждава на света на модата и я водете смело през някои интересни идеи, които ще й помогнат да създаде своя индивидуална модна идентичност!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*