Всички отбори на Световното първенство по футбол и дванадесетте официални стадиона в Русия вече са във виртуалния свят с новия ъпдейт на FIFA 18

Наистина живеем във фантастични времена, когато фотореалистичната визия и отлично пресъздадената физика ни позволяват да изиграем най-големия футболен шампионат на планетата паралелно със случващото се по телевизията, като разликата между реалното и виртуалното на моменти е трудно различима.

 

Преди месец създателите на хитовия футболен симулатор FIFA 18 направиха страхотен жест към феновете си, пускайки безплатен ъпдейт посветен на Световното първенство по футбол – Русия 2018. С него компанията добави към играта всичките 32 квалифицирани национални отбора, всичките 12 официални стадиона в Русия, наред с националните флагове и публика във висока резолюция и дори емблематичния трофей, който ще бъде вдигнат на 15 юли на стадион Лужники, пресъздадени максимално автентично с ненадминатия Frostbite енджин. Най-популярният режим в играта също се завърна с новия FIFA World Cup Ultimate Team, където геймърите могат да изградят интернационалния отбор на мечтите си с футболисти от 32-тa класирали се за Световното национални отбора.

 

В резултат, в момента милиони играчи по света преиграват срещите от първенството на конзолата или компютъра си, за да видят как би се развило тяхното лично Световно, в което инвестират собствените си умения, за да позволят на отбора, на който симпатизират, да вдигне купата, дори и шансовете му това да се случи в реалния шампионат да не са особено големи.

 

За да направи тези лични Световни първенства още по-достъпни, единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България – Pulsar Games – намали цената на FIFA 18 и така още повече запалянковци ще могат да се докоснат до уникалната емоция. Промоционалните цени на FIFA 18 за всички платформи са валидни до 29 юли, а безплатният FIFA 18 Worldcup Update е наличен във версиите за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*