Нова серия дамско облекло на българския пазар

 

Всяка жена иска да е стилна и модерна, особено през лятото, когато визията ѝ често се променя. Екипът на онлайн магазина за дамска мода Аddict-boutique.com разработва собствена серия дрехи за жени, като облеклата са съобразени с последните модни тенденции за сезона. Дрехите от новата дамска серия могат да бъдат открити в категорията „Female Fashion“ на официалния уебсайт на бутика. Те са изцяло българско производство и са изработени от материи с високо качество.

 

Новата серия дамски дрехи включва разнообразни модели от ежедневни и официални вечерни рокли, блузи, туники, ризи, панталони, дънки, гащеризони, както и връхно облекло – елегантни палта и спортни якета. Общото между всички продукти е използването на висококачествени материали и оригинален дизайн.

 

„Ние предлагаме на нашите клиенти различни по стил модели с внимателно подбрани детайли и съчетание на материи и цветове. Дрехите ни са създадени с любов към жените и са способни да задоволят дори и най-взискателния дамски вкус” – заяви Татяна Коева, собственик на Addict-boutique.com.

 

Бутикът комбинира предимствата на онлайн търговията и традиционното пазаруване – той приема поръчки онлайн, но за удобство на клиентите предлага опцията преглед и тест, както и възможност за избор между два различни номера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*