От какво има нужда съвременният фризьорски салон

Много девойки в наши дни избират професията фризьор. Дали защото от малки обичат да стоят с часове пред огледалото, оформяйки различни прически, или защото виждат перспектива за развитие в този бранш, а може би и двете. Суетата е един от човешките пороци, който дори и да не признаваме, се крие у всички нас, независимо мъже, или жени и именно тя ни кара да експериментираме с външния си вид, търсейки съвършенство. Освен професия обаче, фризьорството само по себе си е и изкуство, което изисква сериозно обучение, голяма доза талант и естествено професионално и качествено оборудване. След като сте завършили курсовете по фризьорство с идеята да си отворите собствен салон, пред вас стои не леката задача да изберете подходящо помещение, чието разположение предполага голям поток хора, да го ремонтирате и оборудвате подобаващо, за да създадете своето място за творчество.

Вече приключили с първоначалните стъпки, сигурно си мислите, че работата вече е свършена, но това съвсем не е така, защото неизменно ще се изправите пред може би най-важната задача – изборът на професионални инструменти и оборудване, която ще постави финалните щрихи, преди откриването на салона ви. На пазара ни са представени десетки марки в бранша, но изборът на коя от тях да се доверите ще постави основите на вашето начинане, от които зависи до колко успешно ще е то. За да ви помогна в този избор, ще ви разкажа за една испанска марка, с над сто годшна история в производството и дистрибуцията на фризьорски инструменти. Artero е създадена през далечната 1909 година, като първоначално се занимава с поризводството на режещи инструменти и точила, н с течение на времето залага на съвременните технологии и допълва и разширява каталога си, за да се превърне в една от утвърдените, разпознаваеми и желани марки, партньори на вашия бизнес. Днес тя е представена в десетки страни по света, сред които Андора, Австрия, Белгия, Боливия, България, Чехия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Гърция, Италия, Парагвай, Португалия, Румъния, Русия, Швеция, Швейцария, Украйна, Уругвай и САЩ. Самата компания неизменно присъства на най-големите световни форуми в бранша, за да усъвършенства своите продукти и да ги направи още по-удобни и привлекателни за клиентите си.

 

Красотата ще спаси света, а за да бъде тя постигната в наши дни, голяма роля играе фризьорството, като занаят и съвременно изкуство. Artero работи с прецизно подбрани материали за изработката на всеки продукт, като залага изцяло на модерните технологии и съвременните тенденции в областта на модата. С високите си стандарти за качество, нейните професионални фризьорски инструменти са залог за гарантирано добри резултати, а японската стомана, използвана за изработката им не позволява лесното им изхабяване и ви обещава дълга и безпроблемна употреба. Ергономичният им дизайн пък улеснява работата ви в натовареното ежедневие. Надеждността на продуктите на Artero отдавна е известна извън границите на родната й държава и марката се е превърнала в предпочитан партньор в десетки страни по света, като присъства на нашия пазар благодарение на АРТЕРО БГ ЕООД.

 

Ако вече сте избрали да се доверите за оборудването на бъдещия си фризьорски салон на качеството и прецизността на професионалните фризьорски инструменти на Artero, голямо улеснение за вас ще бъде да посетите сайта Artero.bg, където ще намерите огромен избор прецизно подбрани фризьорски ножици, машинки, тримери, сешоари, четки за коса и гребени, както и различни аксесоари на марката, нужни за вашия нов фризьорски салон. Сайтът осигурява бърза и коректна доставка до няколко работни дни, която ще ви спести много нерви и ценно време при пазаруването. След като вече сте приключили с покупката на професионалните фризьорски инструменти и аксесоари, остава само да подредите салона си и да изберете дата за откриванто му, а клиентите ви несъмнено ще останат доволни от обслужването, след като използвате продуктите на Artero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*