Слушалките на Genesis – Radon 720, специално за любителителите на качествения звук  

След успеха на модела  Randon сред геймърите, Genesis решава да разшири своето предложение към тях с Radon 720. Моделът е оборудван с високоговорител и допълнителен софтуеър.

Randon 720 използва Virtual 7.1 система, която предполга създаване на заобикалящ средата звуков ефект. Друго предимство на този сет, с който Genesis се гордее, са 50 мм преобразуватели, слушалки, които изолират звука от фона, и чувствителен микрофон с намаляване на шума. Тези функции правят Radon 720 идеален избор за игри и музика.

Слушалките са толкова удобни, колкото и функционални. Подобно на мекотата на  Предполага се, че ушите са много меки и същото важи и за долния слой на лентата за глава. Всичко това се придържа на трайна, метална конструкция. Radon 720 е оборудван с дълъг сплетен кабел – издръжлив и устойчив на скъсване.

According to Genesis, advanced software, which allows the user to modify the devices red lighting and sound settings, is yet another key strength of the Radon 720. Additionally, a volume control can be found on one of the speakers.

За Genesis, усъвършенстваният софтуер, който позволява на потребителя да променя настройките на червеното осветление и звук на устройствата, е още една ключова сила на Radon 720. Освен това, контрол на силата на звука може да се намери на един от високоговорителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*