последни

Консумативи за принтери – моделът на принтера има ли значение?

Ако тепърва навлизате в копирния или печатарски бизнес, то е добре да се информирате относно всичко, което ще ви касае за в бъдеще. В настоящата статия ще се спрем на темата относно консумативи за принтери и дали те зависят от вида на вашето устройство.

Малко хора знаят, че всеки модел печатаща глава изисква специфично мастило и често подаването на друг тип такова би могло да я повреди или да навреди на печата. Както знаете, някои модели глави дори се различават и по начина си на печат. Ето защо е важно да не пълните своите касети с какво да е мастило, а само с такова, което е предназначено за конкретния ви модел принтер.

Друго важно нещо, което трябва да знаете относно консумативи за принтери е, че всяка лазерна касета се зарежда със строго специфичен, предназначен за нея тонер и зареждането и с друг тип тонер води до влошаване на разпечатките, както и често до повреждане на касетата. Така че не рискувайте, защото съотношението между съставките, химическият им състав, както и техния размер варира при различните тонери. За да сте сигурни, че сте избрали най-добрите консумативи за принтери, поръчайте от Toneri.bg. Можете да се консултирате и с техните служители, за да бъдете убедени, че сте направили правилен избор.

консумативи за принтери

А ако заредите вашата касета с тонер, който не е предназначен за нея, то тя отново ще работи, но качеството на печат ще е силно влошено, поради несъответствието на размера на частиците. Освен това вътрешните части на касетата ви лесно ще се саморазрушат, поради повишените сили на триене в следствие на неподходящия тонер. Така че изберете качествени консумативи за принтери, за да си нямате неприятности и да се радвате на добър печат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*