Как да изберете подходящия за вас телевизор

Когато избираме телевизор обикновено се сблъскваме с въпроса на какъв модел да се спрем, така че да отговаря напълно на нуждите и очакванията ни. Днес на пазара има голям избор на телевизори, така че ако не помислите добре на какви характерискити държите най-много, изборът ви ще бъде доста усложнен.

 

Препоръчваме ви да закупите телевизор от emag, тъй като там предлагат съвременни модели с лесен за навигация интерфейс, превъзходна картина и ясен звук. А ето и за кои функции трябва да следите, за да се сдобиете с наистина модерен и качествен телевизор.

 

HDR технология

 

Тя подобрява яркостта на картината и й придава реалистичност. Притежавайки тази екстра телевизорът ви ще може да ви пренесе в непознати светове и вие ще имате чувството, че наистина се намирате там.

 

Разпознаване на реч

 

Изпадали ли сте в ситуация, в която дистанционното да е прекалено далечно разстояние от вас или да не можете да го намерите? Е, съвременните телевизори имат решение за вас. Всичко, което трябва да направите е да си изберете модел с функцията разпознаване на реч и ще можете спокойно да контролирате телевизора си само с глас.

 

Интелигентно управление

 

Най-модерните смарт телевизори притежават тази функция. Тя дава възможност да управлявате приемника си чрез специален пулт, както и да го интегрирате в системата си за умен дом, ако имате такава.

 

Други екстри

 

През последните години се налага тенденцията телевизорите да притежават вградени уеб камери, четци за карти с памет, както и медиен плейър, който може да възпроизвежда различни изображения, аудио и видео файлове. 

 

Нещо повече – някои устройства притежават възможност за записване на телевизионни предавания, както и за изтегляне на файлове от мрежата. Две функции, които със сигурност ще са от полза на любителите на сериали, които често са в движение и предпочитат да гледат любимото си телевизионно съдържание в удобно за тях време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*