последни

Steelseries представи новите геймърски слушалки Arctis 9

Производителят на e-sports периферните устройства SteelSeries представи висококачествените гейминг безжични слушалки с двойна свързаност за компютър и PlayStation – Arctis 9.

Arctis 9 включва безжична свързаност без загуба на качеството, с ултра ниска латентност чрез 2.4 GHz, за да могат геймърите да се наслаждават на уникално безжично игрово изживяване както за PC, така и за PlayStation. Подобно на предходните модели Arctis Pro Wireless и Arctis 9X, Arctis 9 разполага с едновременна Bluetooth свързаност към мобилни устройства за разговори, музика и VoIP чат, докато чувате аудиото от игрите с кристален звук, без загуба на качество.

Arctis 9 продължава традицията в семейството на Arctis, като използва същия сертифициран от Discord микрофон, както и признатата звукова сцена на Arctis линията. Микрофонът ClearCast използва двупосочен дизайн за превъзходно шумопотискане, както и ясно и естествено звучене, докато характерната за Arctis звукова сцена акцентира както на фините, така и на критичните звуци, което позволява на геймърите да чуят всеки един детайл по време на игра.

Оптимизираната батерия на Arctis 9 осигурява повече от 20 часа непрекъснато използване при безжична връзка с едно зареждане. Слушалките също използват емблематичната лента за окачване, наподобяваща тaзи за ски очила, за невероятен комфорт, в съчетание с меките наушници Airweave и подсилена със стомана лента за глава за перфектно прилягане и дълготрайна издръжливост. Те разполагат и с бутони за контрол на ChatMix функцията, така че геймърите могат да настройват по-лесно звука в играта и аудио чата директно от слушалката, както и да използват DTS: X v2.0 съраунд профил, за невероятно точно позициониране на пространствения звук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*