SteelSeries пресъздава своя бестселър Arctis 7 за следващото поколение PlayStation и Xbox конзоли

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг, електронни спортове и конзоли, днес анонсира първите си гейминг слушалки, създадени специално за следващото поколение PlayStation и Xbox конзоли – Arctis 7X Arctis 7P. Тези слушалки взимат най-добрите компоненти от оригиналните обичани Arctis 7 и добавят безжичен USB-C донгъл от Arctis 1 Wireless, за да създадат най-доброто аудио изживяване от следващо поколение за PlayStation 5 и Xbox Series X|S.

“Появата на ново конзолно поколение е едно от най-очакваните събития за геймърите навсякъде по света“ – заяви Етишам Рабани, главен изпълнителен директор на SteelSeries. “Докато това ново поколение конзолни слушалки продължава да измества границите на резолюцията, визуалната прецизност и честотата на кадрите, ние се ангажираме да предоставим на геймърите ново аудио изживяване, което съответства на следващото поколение. Вярваме, че новите Arctis 7X и Arctis 7P ще бъдат любимите безжични гейминг слушалки на конзолните геймъри за тази нова генерация конзоли.”

 

Arctis 7X – най-добрите безжични слушалки в гейминга идват за Xbox Series X|S

Оригиналните Arctis 7 на SteelSeries са спечелили повече награди, отколкото всички други геймърски слушалки. Сега те са пресъздадени специално за следващото поколение безжично аудио за конзолите Xbox Series X|S, с пълна съвместимост с всички Xbox One конзоли.

Използвайки иновативния безжичен 2.4GHz USB-C донгъл на SteelSeries, геймърите могат лесно да превключват между игра на Xbox, PlayStation конзоли, Nintendo Switch, персонални компютри и мобилни устройства. Тази 2.4GHz безжична технология с ултра – ниска латентност позволява на геймърите да получат пълноценно аудио гейминг изживяване с висока прецизност, без лагове за Xbox Series X|S. Подобно на останалите модели от продуктовата линия Arctis, Arctis 7X използва същите висококачествени говорители, включващи многократно награждаваната звукова технология, подчертавайки слабите, но същевременно критично звуци, за да предоставят на геймърите аудио превъзходство в любимите им игри.

Arctis 7X включва най-добрия за сектора живот на батерията с 24-часово непрекъснато безжично използване, така че геймърите да могат да играят с дни, без да се налага да се тревожат дали слушалките им ще трябва да бъдат презаредени. Те поддържат и най-добрите характеристики в семейството на Arctis като емблематичния дизайн на лентата, Discord-сертифициран ClearCast микрофон с шумопотискане, както и контролите на слушалките, които позволяват на геймърите да настройват лесно нивото на звука, ChatMix баланса, както и да изключват микрофона директно през слушалките.

Arctis 7X вече е достъпен в целия свят за 149.99 щ. долара на https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7x.

 

 

Arctis 7P – най-добрите безжични слушалки в гейминга идват за PlayStation 5

Arctis 7P включва същите функционалности като Arctis 7X, но използва по-малък безжичен USB-C донгъл, поради липсата на съвместимост с Xbox. Arctis 7P е напълно съвместима с PlayStation 5, както и с PS4, Nintendo Switch, персонални компютри и мобилни устройства.

В добавка, вместо ChatMix контроли на ухото като Arctis 7X, геймърите могат да коригират настройките за външен звук (сайдтон) направо през Arctis 7P. Това им позволява да контролират в каква степен входящите звуци от микрофона се връщат в слушалките, избирайки колко силно да чуват собствения си глас и заобикалящите шумове.

Arctis 7P идва в зашеметяващи бял и син цвят, съвпадайки с PlayStation 5 конзолата или в лъскава черна версия. Слушалките са достъпни глобално на цена от 149.99 щ. долара на https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*