Най-добрите палитри сенки за очи за пролет 2021 г.

Нека си признаем: Нищо не подобрява външния вид така, както великолепния грим на очите. Независимо дали обичаш да носиш неутрални нюанси за по-естествена визия или по-смели цветове, за да се откроиш, сенките за очи са безценна инвестиция за всяка грим колекция.

Намирането на най-добрата палитра за сенки за очи обаче може да бъде предизвикателство. И тъй като палитрите могат да бъдат малко по-скъпи, ти искаш да си сигурна, че получаваш най-доброто в съотношение цена-качество.

За да ти помогнем в търсенето на палитра за сенки за очи, която си струва всяка стотинка, в тази статия ти показваме нашия избор. От палитри, опаковани с блестящо злато до матова хроматика, следните опции в момента се гордеят с най-доброто качество на пазара, като същевременно са идеални за всеки цвят на очите.

Pixi + Tina Yong Tones & Texture 

С 25 супер копринени нюанса, специално подготвени от инфлуенсърката Тина Йонг, тази палитра е достъпна опция за тези, които харесват богатата гама от цветове. Тук имаш смели съчетания на нюд цветове с красиви морски нюанси, които напомнят морското дъно на Червено море, украсено с цветовете на своите вечни обитатели – коралите.

Maybelline Eyestudio Nudes of New York 

Създадена да ласкае всички тонове на кожата, тази палитра включва всеки неутрален нюанс, от който някога ще имате нужда. Като бонус, 16-те универсални нюанса имат мека текстура, така че никога да не разочароват потребителите.

NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish 

С комбинация от матови и блестящи нюанси, тази палитра съдържа 12 цвята, които лесно се нанасят. Освен това е изключително бюджетна и съвместима с твоя портфейл.

Nars St. Germain des Prés 

Шестте нюанса, представени в тази палитра, са прекрасно попадение. Използвайки чисти пигменти, събрани в иновативна система за свързване на компоненти, тези сенки могат лесно да се нанесат, заради наситените си цветове и да създадат по-драматичен външен вид.

Huda Beauty Naughty Nude Eye 

Тази палитра е толкова изящна, че почти се чувстваме зле, като докосваме четките си за грим в нея. 18-те прекрасни нюанса, формулирани в пет различни текстури, работят хармонично заедно, за да създадават различни визии за твоето ежедневие или вечерни партита. С матови, метални и гланцови опции, тази палитра е наистина единствената, от която ще се нуждаеш в товя арсенал за грим.

Limited Edition Палитра Сенки за Очи NUDE, 8 цвята, NLBeauty™

Тази изящна палитра,с 8 телесни нюанса е твоят най-верен помощник за всеки повод. Не пропускай да я използваш всеки ден в офиса или пък за любимо събитие или снимки в парка, подчертавайки естествената красота и хармонизирайки нюансите с твоята кожа. Превърни се в богиня на красотата.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*