последни

Идеи за перфектната филмова вечер

 

Филмовите вечери лесно могат да бъдат превърнати в запомнящо се събитие. Освен че прекарването на няколко часа заедно сплотява семейството, това време може да се превърне в нещо много специално. 

Независимо дали сте единствено в компанията на любимия човек, заедно със семейството или с щурите си приятели, постарайте се да разнообразите скучната филмова вечер. Най-важното условие е да постигнете съгласие относно какво искате да гледате. Обмислете добре избора си, а ние ви представяме няколко идеи, с които да направите филмовата си вечер повече от перфектна.

  1. Подгответе пуканките. Пуканките са може ви второто най-вълнуващо нещо след филма. Именно за това мнозина обожават да ги хрускат, докато са в кино салона. Пренесете емоцията вкъщи, приготвяйки голяма купа с пуканки. Ако пък компанията не е фен на това изкушение, осигурете стабилно количество чипс.
  2. Снабдете се със здравословни сладки изкушения. Да комбинираш солени пуканки с нещо сладичко… има ли нещо по-добро от това? Но нека тези захарни изделия бъдат естествени и в рамките на нормалното. Все пак, да давате сладко на децата си преди сън, никога не е добра идея. 
  3. Заложете на хубави напитки. Ако сте в компанията на половинката си, налейте си чаша качествено вино, а за децата подгответе прясно изцеден плодов сок, който ще ги зареди и с нужните витамини и минерали.
  4. Облечете си пижамите. Почувствайте се комфортно, докато се наслаждавате на това, което гледате, носейки любимата си пижама. Идеалният вариант би бил ако всички в семейството сте с еднакви облекла.
  5. Отделете време за обсъждане на филма. Най-добрата част от всяка филмова вечер, освен пуканките, е разгорещената дискусия за видяното след финалните надписи. Включете осветлението, вдигнете снаксовете, допълнете чашите и говорете. Обсъдете с всякакви подробности онова, което ви е направило най-голямо впечатление, не се страхувайте да покажете емоцията си, ако лентата ви е завладяла. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*