последни

С какво марката Under Armour е по-добра от останалите

В настоящото четиво вие ще узнаете три неща, безспорни факти, заради които един американски световно известен спортен бранд е по-добър от останалите си конкуренти. Ако сте активен човек, спортуващ минимум три пъти седмично, но все още не сте открили своята любима спортна марка, то този текст навярно ще ви бъде доста полезен.

Специалистите на PrimeGear.bg са подготвени за вашите въпроси, които да уточнят защо марки като посочената по-горе са подходящи точно за вас. Готови ли сте да преминете на следващото ниво, без притеснения за това, което ви очаква там?

Доверете се на онези, които могат да ви дадат невероятни качества на своите артикули, а при това да го направят на изключително ниска цена. Вече знаете името на онлайн магазина, който ще направи всичко по силите си, за да ви даде всичко, от което имате нужда и да ви послужи адекватно със своя опит.

Навярно очаквате да видите съкратен вариант на фактите, които превръщат американския топ бранд в един от най-желаните и предпочитани по целия свят. Не е тайна, че на месечна база близо милион клиенти избират да се доверят на тази доказала се през годините марка, така че защо да не сте следващите?

1. Иновации, достойни за доверието на клиента

Не са тайни десетките системи, които Under Armour влагат в своите продукти. Например, една от най-впечатляващите е тази за отвеждане на потта далеч от тялото на атлета.

Това позволява трениращият да бъде доста по-концентриран по време на изпълнението на упражнения от аеробен или анаеробен характер. Истината е, че артикулите с такава система са на доста приемливи цени, подходящи за абсолютно всеки бюджет.

Доверете се на онези, които са се доказали през годините!

2. Дълготрайност на артикулите

Минимум три години безпроблемен живот на обувките и над два пъти повече на дрехите без промяна в строежа на артикула, както и в усещането му от атлета. Наскоро е проведено проучване, което показва безкомпромисна победа на Under Armour сред останалите топ брандове в спорта.

Хората без да се замислят дават добра оценка на американския бранд по отношение на устойчивостта на артикулите, произведени от него.

3. Минимум година гаранция на всеки артикул

Освен гаранцията, която ви дават експертите от PrimeGear.bg, американският бранд дава на своите потребители допълнително гаранция, която дава възможност потребителя да получи нов един и същ артикул с този, който е получил даден дефект.

В определени условия, подобна замяна е напълно изпълнима. Попитайте своя търговец за това дали е възможно да извършите такава операция по връщане и замяна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*