“Дъбец за пудра” ще събере любителите на техно и дъб музиката в столицата

Събитието ще се проведе на 11 декември в Топлоцентралата

 

Този декември любителите на хубавата техно и дъб музика могат да слушат своя стил на живо в Топлоцентралата, София.

“Заповядайте на музикално събиране под надслов “да си въобразим една снежна зима с пресен пухкав сняг”. Представяме си безкрайните снежни пространства и спокойствието на планината през спокойствието и дълбочината на дъб техното” – обръщат се към феновете организаторите от Дъбец.

Събитието ще започне на 11 декември от 18 часа. Програмата ще продължи до след полунощ и ще включва deep dubstep, dub techno, psy&ambient dub и др.

“Щом зимният вятър започне да духа и паднат първите снежинки, ви каним да се присъедините към нас за блажена аудио медитация, водена от звуците на дъб и техно. Плочите се въртят, заливат ни звуци, които успокояват умовете и подхранват душите ни. Елате за среща със силата на дъб ехото, която смирява ума и извисява настроението. Очакваме с нетърпение да ви отведем на това зимно пътешествие” – допълват още организаторите.

Музикалният стил техно и дъб се заражда в началото на 21 век в Лондон. Отличава се с акцент върху басовите звуци с ниска честота, разреден фонов брейкбийт и темпо 138-142 удара в минута. Този тип музика започва да се разпространява усилено в края на 2005 и началото на 2006 г., главно с помощта на интернет.

Повече информация за събитието има тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*