„DUBAI ESPORTS & GAMES FESTIVAL“ се завръща през юни 2023

DEF 2023 ще утвърди непоклатимата роля на Дубай като целогодишен глобален център за електронни спортове и игри

Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE) с вълнение оповестява завръщането на годишния Dubai Esports & Games Festival (DEF 2023), който ще протече в дните от 21. до 25. юни 2023 г. в South Halls, Dubai Exhibition Centre, Expo City. Фестивалът целѝ да се превърне в празник на видеоигралната индустрия и интерактивните развлекателни технологии и да популяризира Дубай като утвърден глобален център за електронни спортове и игри.

DEF 2023 ще включва ред събития, например интерактивно потребителско шоу, регионални и инфлуенсърски турнири по еСпортове, инфлуенсърски предизвикателства, инспирираща бизнес конференция и B2B събитие за обогатяване на контактите между компании от целия свят. В рамките на фестивала ще се проведе и срещата GameExpo Summit организирана от PG Connects, която ще се превърне във форум за сътрудничество на регионалните лидери по въпросите на по-нататъшното развитие и мощен растеж в бранша. Новата програмата Play Beyond! ще обогати пъстрата палитра на DEF 2023 с присъствието на международни инфлуенсъри.

Dubai Esports & Games Festival стартира през 2022 г. Очаква се второто му издание да бъде по-голямо и по-добро. DEF 2023 ще надгради успеха от 2022 г. с повече място за геймърите в GameExpo и актуализирана среща GameExpo Summit. Световната игрална индустрия ще стане домакин на пъстро и незабравимо конферентно изживяване с повече международни лектори и съвместни сесии с Dubai Future Foundation. Фестивалът е ценна възможност за взаимодействие в региона и извън границите му, предоставяйки областна алтернатива на водещи световни събития като Gamescom, G-Star и China Joy.

GameExpo Summit 2023 е уникален начин за хората от бранша за разширяване на контактите им и за среща с професионалисти от цял свят и всички области на игралната екосистема. Миналогодишната среща привлече повече от 600 участници от над 70 страни и 66 компании и имаше огромен успех.

Dubai Esports & Games Festival и срещата GameExpo Summit 2023 ще предоставят на професионалистите идеална възможност да бъдат съпричастни към новостите и да си създадат точните запознанства. С растящия си брой геймърски потребители и бързо развиващата се индустрия, пазарът в Близкия изток и Северна Африка (MENA) е най-бързо развиващият се сегмент за игралната индустрията. Фестивалът и срещата ще съберат играчите и ще им предоставят удобен случай да се насладят на част от най-новите и най-големи игри в света. Ще представят най-добрите местни и световни таланти и умове в бранша.

За повече информация за Dubai Esports & Games Festival 2023 посетете https://www.dubaiesportsfestival.com/en/home.html
За повече информация и регистрация за GameExpo Summit посетете https://www.pgconnects.com/DubaiGameExpoSummit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*