BILLA стартира своята лятна кампания за ученици

Стартира записването за ученическата програма на BILLA България, предназначена за младежи, желаещи да преминат платена практика в компанията по време на лятната ваканция. Програмата е насочена към ученици, живеещи в столицата, на възраст между 16 и 18 години, които имат интерес да се запознаят отблизо с ритейл сектора, да натрупат опит в голяма международна компания и да завържат ценни контакти и приятелства. Програмата е платена, предлага гъвкаво работно време на смени, 7 дни платен отпуск и ще се проведе от 1 юли до 1 септември. В допълнение към месечната заплата от 880 лв. бруто за 6-часов работен ден, всеки участник ще получава 200 лв. месечни ваучери за храна, както и еднократно 500 лв. ваучер за търговски център по избор в края на програмата, за да си напазарува за старта на новата учебна година.

„През лятото магазините на BILLA България работят на пълни обороти и това е най-подходящият момент за учениците да направят своите първи стъпки в един от най-динамичните сектори на пазара. За период от два месеца учениците ще се запознаят с подредбата и организацията на различните процеси в магазина, ще придобият умения за комуникация с клиенти, работа в екип, управление на времето – и всичко това, докато работят рамо до рамо със свой приятел. Вярваме, че тази възможност ще им даде повече увереност да се впуснат в това предизвикателство, което ще им осигури едно незабравимо лято и добра основа за предстоящото им кариерно развитие“ сподели Ивелина Евстатиева, директор Човешки ресурси в BILLA България.

За първи път BILLA предлага възможността всеки участник да доведе свой приятел, с когото да работи заедно, в един и същи магазин, за целия период на програмата. Това предоставя допълнителна мотивация и възможност за по-добро сътрудничество между младите хора.

Повече за програмата и как да кандидатствате можете да прочетете тук: https://www.billa.bg/uchenicheska-kampaniya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*