Пулсар организира първия турнир по Pro Evolution Soccer 2018 в България

Единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри у нас – Pulsar Games – иска да припомни на футболните фенове, че виртуалните победи могат да се пренесат в реалния живот. И ловкостта на играчите, поели контрола над Диего Марадона, Дейвид Бекъм или Луис Суарез, повели към категорична победа дигиталните еквиваленти на Барселона, Ливърпул или Борусия Дортмунд, може да им донесе съвсем реални награди.

След като новата част на легендарния спортен симулатор Pro Evolution Soccer направи своята премиера на 14 септември, от Pulsar дадоха точно десет дни на почитателите на футболните емоции преди да ги призоват да премерят сили в първия турнир по Pro Evolution Soccer 2018 в България. Входът е свободен.

Датата е 24 септември, мястото – Спортен бар „Академията“ в Арена Запад, часът – 10:00. Воден от един от най-добрите PES играчи у нас – Емил „Beast” Димитров, турнирът обещава да носи блясъка на истинско спортно събитие, в което новаци и ветерани могат да открият футболната звезда в себе си.

Наградите за шампионите ще бъдат, както следва:

1-во място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 150 лева;

2-ро място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 100 лева;

3-то място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева.

За тези, които не се класират в челната тройка ще има утешителни награди: Часовници от официалната мърчъндайз линия на Pro Evolution Soccer 2018.

Допълнителни подробности и пълните правила на турнира могат да бъдат открити на този линк: http://bit.ly/2ybRvYa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*