Area 52 те кани на Beat Nights Party с първия подскачащ дансинг в България

Най-големият батут парк в България Area 52 отвори врати в Sofia Ring Mall. Вече можеш да предизвикаш гравитацията и да се забавляваш както никога досега!

За всички фенове на танците, хубавата музика и скоковете в Area 52 всеки петък ще има Beat Nights Party. Това парти е без аналог, защото можеш да покажеш танцови умения по земя и въздух на единствения подскачащ дансинг в България. DJ ALEX ще пуска най-големите хитовe и ще се грижи да качва адреналина и доброто настроението!

Този петък (22 декември) точно в 20:00 часа светлините ще изгаснат, музиката ще се усили и ще започне истинското забавление!

В Area 52 има преживяване и предизвикателство за всеки! Можеш да правиш космически забивки, да бягаш по стена, да участваш в гладиаторска битка с приятел, да скочиш в огромна въздушна възглавница или да предизвикаш издържливостта и интелекта си с интерактивната стена. Батут паркът разполага още със състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти. Предлага също уникални фитнес класове за всички, които са готови да опитат нестандартна и високоефективна тренировка. Поддържането на добра форма и спортуването никога не са били по-забавни!

Екстремните спортисти от Freerun Bulgaria, които предизвикат границите на ума и тялото си, за да покажат как препятствията се превръщат във възможности ще са всеки ден в батут парка за желаещите да почерпят от опита им.

Има и приятно място за почивка AREA 52 Café, където можеш да релаксираш и да опиташ разнообразието от предлаганите храни и напитки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*