Новата версия на футболния симулатор Pro Evolution Soccer отразява по-реалистично играта на популярни футболисти и включва елемента умора

 

 

Футболистите във виртуалния свят вече могат да се уморяват, а особеностите в играта на най-популярните истински звезди се пренася и на компютъра. Всичко това става възможно с новото издание 2019 на легендарния футболен симулатор Pro Evolution Soccer (PES). То ще зарадва феновете на футбола с най-богатият набор от лицензирани клубове и лиги от много време насам с над 400 отбора, над 10 000 играчи и над 40 емблематични стадиона – всички брилянтно пресъздадени в 4К резолюция. PES 2019 направи премиерата си на 30 август PlayStation 4, Xbox One и PC.

 

В цялото си захласване по визуалния облик на играта обаче, не бива да забравяме, че поредицата на гейм компанията Konami е известна най-вече със своя реалистичен и разнообразен геймплей, който и този път ни приближава с още една крачка към съвършената футболна симулация с множество нововъведения и подобрения.

 

Новата част на футболния симулатор има две физически издания, като новото лице на играта – звездата на Барселона Филипе Коутиньо – ще бъде върху обложката на стандартното, а Дейвид Бекъм ще приветства запалянковците от обложката на специалното. Последното ще отключи легендарния британски национал перманентно в режима myClub, наред с още бонуси в играта. Запалянковците ще могат да открият и двете издания на футболния хит в магазините на единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България Pulsar Games, както и за онлайн поръчка с безплатна доставка на www.pulsar.bg.

 

Ето и част от акцентите в PES 2019:

 

– Към профилите на играчите са добавени 11 нови характеристики, които издигат индивидуалните им умения до нови висоти, осигурявайки безпрецедентнa прецизност и реалистичност на геймплея. Феновете ще могат да се насладят на безмилостните завършващи удари на Луис Суарез, уникалното дриблиране на Филипе Коутиньо или легендарните точни пасове на британската икона Дейвид Бекъм в една футболна симулация без аналог.

 

– Благодарение на новата механика, наречена „Видима умора“, издръжливостта на футболистите влияе както на представянето им, така и на поведението им по време на мач, създавайки реалистична промяна в темпото на играта.

 

– Създателите на играта този път се фокусират ексклузивно върху настоящата конзолна генерация. От една страна, това е тъжна новина за притежателите на PlayStation 3 и Xbox 360, но от друга – липсата на компромиси заради съобразяване с морално остарял хардуеър е дала възможност на Konami да изстискат максимума от PlayStation 4, Xbox One и модерните персонални компютри. Красивата игра никога досега не е изглеждала по-добре, благодарение на Enlighten софтуера, осигуряващ реалистични визуални ефекти и поддръжката на 4К и HDR на всички платформи. PES 2019 предлага още драстични завишения в детайлността на зрителите, реалистична трева по терена и динамични метеорологични условия. Последните предполагат към завръщане в играта на любимите за феновете мачове по време на снеговалеж.

 

– Най-значимите подобрения, логично, идват в режима myClub с новите начини, по които геймърите ще изграждат отборите си. Благодарение на регулярните ъпдейти отделните футболисти в играта могат да получават временни бонуси към характеристиките си, базирани на постиженията и победните им серии в реални мачове.

 

– От Konami заявяват с гордост, че продължават партньорството си и с най-големия предсезонен футболен турнир в света – Международната купа на шампионите (на английски – International Champions Cup или ICC). Елементи от ICC ще бъдат интегрирани в режима Master League, който също така ще включва и нова система за преговори и реалистични трансфери, издигащи PES 2019 до нови нива на реализъм.

 

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=1cwSdaLQJ7c

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*