последни

Скъпо ли излизат сглобяемите къщи с метална конструкция?

Многообразието от възможности, в които живеем ни дава възможност да изберем не само интериора на едно жилище, но и неговата изработка, според бюджета, с който разполагаме. Скъпо ли излизат сглобяемите къщи от EvtinDom.eu? Този тип постройки са най-ниско бюджетните, като освен това имат не малко други предимства, поради което стават все по-популярни. Тяхната енергийна ефективност и устойчивост на земетресения са част от преимуществата, а възможността да се нанесете само след няколко месеца, звучи направо нереално, но е факт.
Скъпо ли излизат сглобяемите къщи с метална конструкция?
Какъв е най-евтиният вариант за строеж на сглобяеми къщи? Финалът на предаването на проекта, може да бъде различен и според това и цените варират. Можете да изберете финализиране на проекта, например до “ключ”, както и до “груб строеж”. Изборът е ваш и ако пожелаете могат да ви бъдат изградени и всички видове инсталации, като електрическа, ВиК инсталации, отоплителни и вентилационни системи, наред с постройката на оградата и дори басейна. Начинът, по който се извършва строежът на сглобяемите къщи е толкова бърз, заради липсата на необходимост от съхнене на материалите в отделните етапи, както е в другите видове строителство. Ето защо сглобяемите къщи с метална конструкция са от типа – сухо строителство.

Ако изберем строеж на сглобяеми къщи с метална конструкция, то означава ли, че сроковете за изпълнение включват и времето за получаване на разрешително? Както с всяко строителство, преди получаването на разрешително, няма как да започне строежът, но фирмата оказва пълно съдействие за максимално ускоряване на процеса по оформянето на необходимата документация. След поставянето на началото на строежните дейности, сроковете са около 3 или 4 месеца, което е времето, в което можете да изберете и цветовете и материалите за обзавеждане на вътрешната част. Не на последно място, сглобяемите къщи са с висока енергийна ефективност, което намалява и бъдещите разходи за електричество. Вижте повече на EvtinDom.eu и преценете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*