последни

Фитнес диета за спортуващи и мързелуващи

Какво бихте направили, ако се окаже, че можете да постигнете целите, които сте си поставили и то за кратко време?

Може би бихте се радвали или бихте се затруднили от лекотата, с която се случва всичко, особено, ако нямате подготвени следващи цели за преодоляване? Ако оставим тези въпроси да отлежат и приемем възможността да се справим с някои предизвикателства и то много по-лесно, отколкото сме предполагали, то това е достатъчно условие да си зададем правилните въпроси, като – можем ли да отслабнем здравословно и отговорите няма да закъснеят.

Фитнес диетата на FitnesDieta.com, предлагаща бързи и сигурни резултати, е основана на палео диетите, но в подобрен и осъвременен вариант. В основата на принципите и, стои олекотения прием на храна във времето. Т.нар. периодично гладуване, което предлага диетата, се състои в интервали от часове, а не от дни. Така, дори да има усещане за глад, то е в рамките на няколко часа, което е лесно за преодоляване.

Фитнес диета за спортуващи и мързелуващи

Само за активно спортуващи ли се отнася режимът на фитнес диетата?

Въпреки, че се нарича така, предлаганата диета е подходяща за всеки, независимо какъв начин на живот води. Както за хората, които се потят всекидневно във фитнес залите, така и за тези, на които се налага да седят по цели дни в офиса. Всеки може да извлече основните принципи и да ги спазва, като според различните цели, могат да се разгледат и точно определени програми. Като всеки режим на хранене и в този случай се изисква напасване на организма в първите дни, което ще ви даде и ориентир за оптималния за вас период между храненията.

Насоки и конкретни препоръки, вижте в страниците на FitnesDieta.com и ще се уверите в лекотата на спазване на предлаганата фитнес диета за спортуващи и мързелуващи.

Кой е ключовият фактор за успеха на фитнес диетата за бързо и сигурно намаляване на теглото?

Липсата на крайности е в основата на дълготрайния резултат, а друг съществен фактор, водещ до него, е оптимизирания прием на храна. С увеличаване на разстоянието между отделните хранения, организмът не се натоварва излишно и същевременно не изпитва нужда да складира запаси. Последното е функция на организма в стрес, което е в случаите на дълго гладуване или минимизиране на храната, както е при някои тежки диети. Лесно е да се спазва, не крие рискове и може да се изпробва още от петък.

Фитнес диетата, освен това дава възможности за прием “забранени” храни, като сладки и тестени изделия, просто защото за всяко нещо има подходящ момент. Време е да забравим за жестоките ограничения, като се снабдим с повече информация за начините, по които можем да се ползваме от биологичните функции на организма. Вижте повече в FitnesDieta.com и преценете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*