Използват ли мъжете секс играчки? Да, и ето защо

Секс играчките могат да са страхотно допълнение към рутината в спалнята, независимо от вашия пол, анатомия или сексуална ориентация. И все пак за секс играчките за мъже се говори твърде малко. 

Какво ви идва на ум, когато чуете за мъже, които използват секс играчки? Представихте ли си мъж, който се крие в банята или килера, за да не бъде видян, че си доставя удоволствие? Ако отговорът ви е положителен, все още може да мислите, че идеята мъжете да използват мастурбатори е тема табу. Но не трябва да бъде, защото секс играчките са страхотни. Те не трябва да бъдат плашещи, а забавни – оттук и думата „играчки“. Сега е времето, когато мъжете могат да изследват своята сексуалност и да разширят хоризонтите си.

Мъжете заслужават да се наслаждават безсрамно на безкрайните предимства на мастурбацията, а това определено може да включва използването на някои секс играчки за мъже. Има широко известно разнообразие от секс играчки, които са предназначени за нежния пол, но има и толкова много опции за мъже, за които просто не се говори. Да, мъжете използват секс играчки. И не трябва да се срамуват от това. Освен че секс играчките са забавни и носят удоволствие, те всъщност носят още повече ползи за вас и вашата половинка. Първо, като мъжете експериментират с тялото си, могат да открият какво ги разпалва и какво ги кара да се чувстват добре. Ето кратък списък за това какви са останалите предимства на секс играчките.

Подобряват физическото здраве на мъжа

Мастурбацията е полезна за мъжкото здраве, а секс играчките могат само да направят мастурбацията по-добра. Въпреки че няма нищо лошо в това да използват само ръката си, може да стане скучно доста бързо. Секс играчките ще направят мастурбирането по-приятно и ще осигурят по-добър оргазъм, което всъщност може да подобри физическото здраве на господата. Една от най-значимите ползи от мастурбацията, за която хората не знаят, е, че може да намали риска от рак на простатата. Мастурбирането може също да засили имунната система, да подобри психичното здраве и да подобри сърдечно-съдовото здраве на мъжа.

Подобряват сексуалното здраве на мъжа

Мастурбирането със секс играчки също може да подобри сексуалното здраве на мъжа. Мастурбаторите могат да помогнат на мъжа да разбере какво харесва в секса и да повиши своята увереност преди да опита нещо с половинката си, за което може да не е готов. Секс играчките могат да помогнат на мъжете да подобрят сексуалното си представяне. Те са подходящи за хора, които се борят с преждевременна еякулация. 

Носят забавление на двойките в спалнята

Секс играчките могат да внесат разнообразие в спалнята, защото доставят удоволствие и на двете страни, в различни сексуални пози, по време на полов акт. Използването на играчки с партньор може да бъде особено интимно, ако проучвате нови начини да изпитате удоволствие. Не гледайте на използването на секс играчки като на признак на недоволство от текущия ви сексуален живот. Напротив, това може да отвори съвсем различна глава от сексуалния ви живот. Мислете за това като за ново приключение, в което и двамата се впускате. Опитайте и открийте повече за вашата сексуална идентичност.

Носят разнообразие в скучното ежедневие на двойки, които са във връзка от разстояние

Секс играчките са вълнуващ начин двойките да се свържат интимно, когато са във връзка от разстояние. Мъжете могат да използват мастурбаторите по време на секс по телефона, има дори високотехнологични играчки, които могат да се контролират от разстояние.

Да, използването на мастурбатор несъмнено носи по-различно чувство от секса с друг човек. Но тук не става въпрос за сравняване на двете усещания, а по-скоро за промяна на начина на получаване на удоволствие. Факт е, че секс играчката може да помогне за запълване на празнината, докато не правите секс с партньор. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*