Sony Music в партньорство със световния шампион Lionel Messi за нова анимационна поредица

Sony Music Entertainment обявява партньорството си с Leo Messi Management по повод разработването на оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда Lionel Messi.

Поредицата ще изобрази Messi като дете, сблъсквайки се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще включва оригинална музика от изпълнители и
композитори на Sony Music Entertainment.

„От малък винаги съм обичал анимационните сериали и децата ми са големи фенове на редица герои. Възможността да участвам в подобен сериал ме прави щастлив, защото сбъдва една моя мечта! Бих искал да благодаря на Sony Music за присъединяването ми към този проект, надяваме се резултатът да се хареса на всички, особено на децата“, споделя футболната звезда.

Messi, роденият в Росарио футболист, е световна икона и вдъхновение за милиони по света. Към днешна дата той е
единственият спортист в света, спечелил седем награди “Златна топка”, шест награди за Световен играч на годината от FIFA, шест “Златни обувки” и две “Златни топки” на Световното първенство. Освен това той изведе Аржентина до победа на Световната купа през декември 2022 г. Извън терена, легендата е признат за страстта си към спорта и голямото си сърце, които ще бъдат широко представени в поредицата.

„За Sony Music е привилегия да си сътрудничи с Lionel по този проект, за да покажем въздействието на спорта в
партньорство с най-великия футболист на всички времена. Очакваме с нетърпение да представим тази стопляща
сърцето поредица на публика от всички възрасти по света”, каза Fernando Cabral, изпълнителен Вицепрезидент на Sony Music Latin-Iberia.

Поредицата ще бъде достъпна на английски, испански, както и на няколко други езика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*