последни

PC Game Pass е вече достъпен в 40 нови държави, включително България

След като Microsoft обяви предварителен достъп до услугата в 40 нови държави, от днес PC Game Pass е официално достъпен и в България

Всички гейминг ентусиасти имат възможността да се присъединят към PC Game Pass, за да получат незабавен достъп до библиотеката от стотици висококачествени компютърни игри за Windows, включително най-новите версии на Xbox Game Studios, които са налични още от днес, емблематичните игри на Bethesda, членство в EA Play, както и множество предимства за членовете на Riot. Новите заглавия, които съвсем скоро ще бъдат достъпни чрез PC Game Pass, включват Minecraft Legends (18 април), Redfall (2 май) и други.

Услугата PC Game Pass се предлага на българския пазар на цена от 15 лева на месец. Новите членове, които искат да се присъединят към PC Game Pass, могат да посетят официалния сайт xbox.com/pcgamepass, за да научат повече за това, как да се регистрират.

За да отпразнува старта на новата услуга, Microsoft предоставя на всички нови членове на PC Game Pass в България специален бонус – „3 месеца, само за 1,99 лева“ за ограничен период от време. А в знак на благодарност, всички потребители, които са били част от Windows Insider програмата, ще получат допълнителни два месеца членство в PC Game Pass напълно безплатно, без да са необходими допълнителни действия от тяхна страна, в знак на благодарност, че са помогнали със споделянето на изживяването и са били един от първите членове на PC Game Pass за страната. Всичко това ще бъде достъпно автоматично в профилите на членовете в рамките на следващите няколко дни.

Xbox има ангажимента да разшири общността и радостта от игрите за абсолютно всички ентусиасти. PC Game Pass вече е достъпен за потребителите в общо 86 страни от цял свят, предоставяйки им възможността да играят стотици игри, заедно със своите приятели и семейства.

За повече информация посетете тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*