последни

20 души са ранени по време на промоционално събитие за LG G2

LG G2

Новият телефон LG G2

Във връзка с представянето на телефона LG G2, от компанията организираха промоционално събитие по случая. Те обаче, със сигурност не са очаквали, че нещо подобно може да се случи.

От компанията LG са решили да организират събитие, чрез което да вдигнат шум около новия LG G2 и затова предвидили да подарят 100  броя безплатни устройства като за целта закачили кодове на балони с хелий. А как точно ще бъдат спукани балоните от участниците и как те ще се доберат до въпросните кодове, било оставено на самите тях.

Това, обаче не е било особено добро решение, тъй като както вероятно се досещате – хората показали доста голяма изобретателност и интересни методи, с които да се доберат до желания код. Сред някои от нещата, които са били използвани като инструменти, за да се спукат балоните били копия, пистолети със сачми и други подобни… оръжия.

А резултатът от употребата им далеч не закъснял. Близо 20 човека били ранени, заради опитите на участниците да си спечелят безплатен телефон.

Няма сериозно пострадали при този “инцидент” за щастие. Все пак, от LG са се извинили на 20-те ранени човека и са заявили, че ще покрият медицинските разходи, след като инцидента е станал по тяхна вина в резултат на доста интересната, но затова пък малко недообмислена добре промоция.

В интернет бързо се появи видео, което обиколи света за по-малко от 24 часа, тоест може да се каже, че компанията в крайна сметка успя да вдигне шум около новия LG G2.

Ето и кадри от “злополучната” промоция:

 

А ето и официалното ПРОМО за LG G2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*