Домашни маски за лице

Домашни маски за лице

Домашни маски за лицеКожата ви се нуждае от богато подхранване и през лятото, тя трябва да бъде защитена от прекомерното изсушаване и това се случва в резултата на образуването на тен. За щастие, решението се крие в пресните храни, с които с малко практика се превръщат в първо козметично средство за възстановяване на всички видове кожа…. Ето как можете да лекувате кожата си с прости коктейли от летни маски за лице, без да се налага да има голяма подготовка за тях.

Маска мини

Лятото кожата ви лесно се дехидратира, и в допълнение към високия прием на течности, може да осигури влага от вътре, просто маска с банани и сирене, които са богати на витамин B, овлажняването ще излезе навън. Съставки: 1 банан, две лъжици смачкана извара. Смесете прясната извара с банана , който вече сте намачкали. Сложете сместа на лицето си и я оставете за около 10 минути, след което изплакнете с хладка вода.

Маска за кожно сияние

За да се гарантира свежестта на вашата кожа, нужна е грижа с праскови, който могат да служат като вкусна закуска на плажа. Състав: Една праскова, яйце, меката праскова се смазва на малки парчета, а след това се смесва с яйчен белтък. Оставете маската върху лицето петнайсетина минути и изплакнете с хладка вода.

Маска за мазна кожа

Проблемът с мазната кожа е мястото, където ягодите са специалисти. Те са богати на салицилова киселина, която е основна съставка в лечението на този тип кожа. Състав: Пет пресни ягоди, една супена лъжица мед, една супена лъжица кафява захар, малко пресен лимонов сок. Ягодите се мелят в блендера, след това добавете останалата смес от съставки. Всички заедно се смесват, докато не се получи паста, която след това нанесете върху лицето и оставете за 10 минути. Изплакнете с хладка вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*