Малко повече за филма “Това сме ние” на One Direction

Обявен за по-интимен поглед към живота на световният музикален феномен наречен One Direction (Една посока). “Това сме ние” проследява живота на петимата членове на момчешката банда “Една посока” Хари, Найъл, Лиъм, Луи, Зейн. Филма съдържа ценни кадри на живо от концертите на групата от Лондонската О2 Арена, както и кадри от живота им преди и след X Factor, и това как от нищо се заражда Една посока. Режисьор на лентата е Морган Спърлок (известен американски документален режисьор), продуценти са: Морган Спърлок, Саймън Кауъл, Адам Уинстън.

Премиерата бе на 29 август в Лондон, за САЩ, България и Европа 30 август. Снимките са правени в Ню Йорк, САЩ и Токио, Япония. Бюджет: 10 милиона долара, към 10 септември има печалба над 62 милиона долара, което го прави за в момента четвъртият най-печеливш филм-концерт, но графиките се променят постоянно, според Форбс, филма ще се задържи дълго след премиерата на върха на бокс офиса, което ще доведе до още по-голяма печалба. За в момента както казах печалбата от филма надминава шест пъти бюджета.
Рейтинга на филма е 3,2 от приблизително 13 500 потребителя оценили го в IMDB, за сравнение филма на Джъстин Бийбър от 2011 “Никога не казвай никога” е с рейтинг от 1,7 от 63 000 гласували.

Както винаги Ви изненадваме с изчерпателна галерия със снимки:

Снимки: официален сайт на филма “Това сме ние!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*