последни

Змията и чаплата (1978) / Snake And Crane Arts Of Shaolin

Змията и чаплата (1978)

Змията и чаплата (1978)

Резюме: Ежегодно точно 8 знаменити кунг-фу майстори от манастира Шаолин се събират заедно. След доста дълги обсъждания и след като разгледат всички известни разновидности, тяхната задача е да съберат на едно място всичко най-добро от това невероятно бойно изкуство. Именно по този начин се създава новата бойна техника, която бива наименувана “Осем стъпки на змията и жерава”, като бива описана и в книга. Тогава най-могъщите кланове започват да се борят, за да получат правото да притежават книгата. Тя, обаче заедно със осемте майстори тайнствено изчезват. Хсу Ин-Фунг (в ролята Джеки Чан) е странник, който в това време успява бързо да разгласи навсякъде, че притежава тази толкова ценна и желана книга. Това, обаче кара останалите да подозират, че именно Хсу Ин-Фунг е убил осмината майстори или най-малкото, че поне има някаква информация относно това какво се е случило със тях. Всъщност, обаче и Хсу търси истинския виновник за изчезването на майсторите на кунг-фу като той може да разпознае виновника по определен белег…

Макар и сниман през далечната 1978 година, филма “Змията и чаплата” със сигурност ще грабне интереса ви още от самото начало и ще го запази до края на филма!

Вижте зрелищните схватки, развитието на събитията, както и отговора на въпросите – къде са майсторите и кой е взел тази така ценна книга?

В главните роли: Джеки Чан, Хсин Ю Чен, Нора Миао, Чинг Лан Чин и други.

Режисьор на лентата е Чан Чи Хуа

Държава: Тайван и Хонг Конг

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*