Откриха мъртъв известният актьор Робин Уилямс

Почина Робин Уилямс

Известният американски актьор Робин Уилямс, участвал в редица известни филми, бе открит мъртъв в дома си (Тибурон, Калифорния). Тялото е било открито още вчера (в понеделник). Според съдебните лекари вероятна причина за смъртта е самоубийство чрез задушаване.

Твърди се, че Уилямс е имал проблеми с алкохола и наркотиците, с които се е борил до скоро. Той също се е борил и с  депресия.

Припомняме ви, че миналият месец известният актьор постъпи в рехабилитационен център, намиращ се в Минесота, за да се справи с алкохола, но негов представител увери, че Робин не употребява наркотици или алкохол, а е влязал в центъра, за да “донастрои и фокусира” своята трезвеност.

В изявление пред медиите, неговата съпруга Сюзън каза, че е съкрушена, че се надява да бъде запазена неприкосновеността на личният живот при погребението и се надява хората да запомнят Робин Уилямс не със смъртта му, а с десетките добри роли, които е изиграл в комедийни филми и добрите моменти, на които са били свидетели хората през цялата му кариера.

Вижте няколко от най-добрите момента, от най-добрите филми на великия актьор:

Почивай в мир, Робин – ще ни липсваш! 🙁

Източник: imdb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*