последни

Професионални съвети за създаване на яки визитни картички

1-business-cardВие може да създадете супер здрави визитни картички и без да имате кой знае какви дизайнерски умения. Разбира се, добре е да се съобразите със съдържанието и визията на визитките, за да се получи нещо наистина красиво и ефективно. Имайте предвид, че наглед малките картончета могат да ви донесат много популярност сред приятели, съученици, роднини или клиенти.

Стандартните визитки са с размер 90 х 50, като разбира се не е нужно да правите класическата правоъгълна форма, тъй като към днешна дата съществува голямо разнообразие от фенски дизайни, които със сигурност ще ви допаднат. И докато преди години хората бяха свикнали на еднотипните черно-бели картончета, днес цветните варианти печелят повече точки и са предпочитани от мнозина.

Знайте, че при печат на визитки, е желателно да присъства отстояние по пет милиметра от ръбовете, защото когато се разрязва визитната картичка има риск да хванете някоя буква от текста. Желателно е да знаете това ако сами изработвате рекламния материал, но повечето добри печатници ще го направят по най-добрия начин.

Преценявайте внимателно какво ще съдържа вашата визитка. Никой не харесва пренатрупването с информация и картинки. Стига ви да сложите вашите имена, телефони, адреси и евентуално уебсайта, който поддържате. Разбира се, при желание имате шанс да добавите и профилите си в социалките.

В мрежата ще намерите хиляди безплатни шаблони за визитки, които се редактират посредством програми като Microsoft Word, Adobe Photoshop, Corel Draw,Adobe Illustrator и така нататък. Всичко зависи от вашата фантазия и желанието за постигане на стойностен краен резултат. В случай, че нямате необходимите умения с някоя от изброените програми, то винаги можете да намерите безплатни книги и уроци в нета.

Вариантът, при който нямате никакви компютърни умения, но все пак искате да представите себе си посредством използване на визитни картички, е да се свържете с някоя известна печатница или рекламно студио. Обикновено поръчката на 1000 броя визитки струва около 30 лева, което не е някаква недостъпна цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*