последни

Българ: Филмът – първата бг анимация на 3D, тръгва по кината от 28.11

Българ: Филмът

Българ: Филмът е първата българска анимация от над 30 години насам, правена у нас, която ще е и първият бг анимационен филм, излъчван на 3D в кината! Създателят на филма е Неделчо Богданов.

След няколко години успешно представяне на едноименния сериал – “Българ” и спечелването на симпатиите на хиляди българи, създаването на пълнометражния анимационен филм бе съвсем естествено.

Очаква се Българ: Филмът отново да оправдае очакванията на феновете. Според информация на продуцента, освен познатите лица от сериала, тук ще бъдат включени и нови персонажи.

Освен от хилядите фенове, Българ: Филмът срещна подкрепата и на много български звезди. Сред звездите, оказали подкрепа са Маги Халваджиян, Бобо, Орлин Павлов, Христо Мутафчиев, Део, Ники Кънчев и др. Вижте какво казаха те:

Разпространението е благодарение на Pro Films. Официалната премиера на филма е на 25-ти ноември 2014 в кино “Сине Гранд”, София Сити Център, около 18:30 ч.

По кината, анимацията тръгва официално от 28-ми ноември 2014 година. Ще можете да си закупите билет и да гледате Българ: Филмът в следните кина:

Българ

Снимка: FB страница на Българ

Анимационният филм ще се излъчва и в Арена Плевен.

Вие също можете да помогнете за успешното реализиране на проекта като споделите на свои приятели тази новина за премиерата и ги поканите да дойдат с вас на кино и да гледат прожекцията.

Ето и официалният трейлър на Българ: Филмът:

Ако до момента не сте чували за Българ, можете да гледате откъси от сериала в официалния YouTube канал: https://www.youtube.com/channel/UCgZXP7gHKF4YgKjsDqtIevg .

Официален сайт: balgar.bg

Официална FB страница, където може да следите за новини, свързани с Българ: www.facebook.com/BalgarTheShow

Подкрепете първата българска 3D анимация! Заповядайте в кината на 28-ми. Екипът на TeenPortall ще бъде там. 🙂