Двама мъже и половина (Two and a Half Men) – с01, еп.01: Пилотен епизод

ДМП - сезон 1, епизод 1

Сцена от епизод 1, сезон 1 на сериала.

В сезон 1, епизод 1 от сериала Двама мъже и половина, ще видите основните герои, които ще ви разсмиват в по-нататъшните епизоди. Чарли е с поредната мацка, която е забил и двамата са в леглото. Тогава ненадейно се появява неговият брат Алън, с молба да остане при Чарли само няколко дни, тъй като по негови думи има “малки” проблеми с жена си. Истината, обаче е, че те се развеждат. Изглежда, че за двамата съпрузи няма шанс, въпреки опитите на Алън, защото се оказва, че съпругата му всъщност… харесва жени. Оказва се, че Алън ще трябва да остане по-дълго от очакваното при брат си, заедно със своя син Джейк.

За разлика от разкрепостения Чарли, брат му е пълна негова противоположност, поради което и първото неразбирателство между тях се появява доста бързо. В резултат на него, Алън решава да приеме предложението на майка си и да се премести да живее при нея. По-късно, Чарли Харпър осъзнава колко много му липсва малкия Джейк и решава да върне роднините в дома си.

В този епизод ще видите и още 3 важни за сериала герои – вманиачената по Чарли – Роуз, майката на Алън и Чарли – г-жа Евелин Харпър, както и съпругата на Алън – Джуди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*