Stremio нов “по-умен” медиен център!

Преди време ви показах приликите и разликите между някои мултимедийни програми за директно гледане на филми и сериали в ArenaPlay vs Popcorn Time vs Zona.ru .

screen#10Интересното е, че вече има нов играч и смея да твърдя, че е по-добър от другите и както заглавието подсказва е и по-умен!

Stremio предлага всичко от което имате нужда за да се насладите максимално на един филм. Единствено трябва да си харесате филм и да натиснете play, тук идва най-добрата чат, Stremio зарежда филма веднага, без да се налага да изтегли една част. Максимално изживяване на удоволствието от гледане на филми и сериали и както останалите – има български субтитри на всички филми. Разликата е, че можете сами да избирате шрифта и големината на буквите.

Начина на работа на самата програма е същия като на Popcorn time, торенти, които се свалят на вашия компютър и осигуряват безпроблемно гледане. Предимството е, че не се налага да търсите по тракерите филми. Те сами идват при Вас!

This slideshow requires JavaScript.

Лесната навигация отляво с жанровете Ви помага по-лесно да намерите желания филм, също и удобното поле за търсене в горната лента. Stremio разполага с библиотека, което запомня всеки филм гледан от Вас и той е там по всяко едно, ако искате да си припомните някой момент от него. Тук идва време за моята любима опция – Календара. Когато имах предвид, че е умен, настина го мисля. Календара ще запомни кой сериали или филми, очаквате и ще ви напомни когато нов епизод е наличен за гледане. Не е ли прекрасно?

За мен Stremio е всичко от което имам нужда, той е всичко е едно и доста улеснява изживяването покрай гледането на един филм!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*