Грим за сватба, грим за булка

Сватбата е най-важния ден в живота на жената, или поне така би трябвало да бъде, затова що се отнася до избора на грим, няма място за компромиси. Всяка грешка може да струва скъпо и да развали цялото тържество. Затова жената първо трябва да остане сама със себе си и да направи своите решение. Преди да започне правенето на прическата и грима, преди да се срещне с гримьора или гримьорката, тя трябва за себе си да е решила как ще процедира.

 

Има три възможни начина. Дали ще се остави изцяло в ръцете на специалиста, дали ще разчита изцяло на себе си и своя личен избор или дали ще има процес на комуникация, в който да се избере най-добрия вариант.  Все пак има предварителни съвети от специалисти, затова как да изберете гримьор/ка; съвети, на които можете да се доверите.

 

Преди да започнете търсенето, преценете за себе си, вашето лично предпочитане, така както сте избрали роклята, със същата сериозност трябва да подходите и към грима. Трябва да познавате особеностите на физиката си, да видите предпочитанията, които принципно имате към гримовете, които сте използвали през годините. Това, което харесват приятелките ви, може днес да не се хареса на вас. В този ден не е въпрос на навик и предпочитание, а на  мечти и очаквания. Това трябва да е изразено и във вашия вид.

 

За щастие имате дълъг период на плануване и имате реалната възможност да се запознаете с информацията за най-добрите гримьори в района, с популярните салони за красота, със сватбени тържества. Можете да разгледате снимки и предложения от модните списания, които са специализирани в сватбените тържества.Можете да пробвате няколко гримирания, за да видите различното въздействие на грима. Изберете най-доброто за вас и запазете в тайна вашия външен вид до момента на появяването си. Това важи и за грима.
Източник: https://kapere.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*