последни

Tumblr girl style или новата младежка мода

Социалните мрежи днес не са просто средство за комуникация с близките ви и приятелите, но и модна енциклопедия, която безспорно даде своето отражение върху fashion индустрията.

  1. Кроп топ

Именно това е дрехата, която води класацията за най-модерна дреха този сезон. Това всъщност са къси топове, които се съчетават с дънки или шорти със завишена талия. Изглеждат модерно, стилно и ярко, а принтовете им могат да са най-разнообразни – дини, ананаси, анимационни герои или просто интересни фрази.

  1. Накъсаните дънки

Днес те са едни от най-актуалните и търсени модели. И в действителност този фасон лесно се съчетава с най-различни по-елегантни дрехи. Ако решите и вие да заложите на тази Tumblr визия, то в никакъв случай няма да сгрешите. В крайна сметка те винаги малко или много ще продължат да са сред най-носените дрехи.

  1. Кецовете

Кецовете не са нещо ново, но определено едва миналата и тази година започна съчетаването им с дългите и женствени рокли, поли и други. До преди десетина години дори не можехме да си представим, че подобен моден хибрид би могъл да съществува, а днес именно Tumblr girls прокараха тази мода.

  1. Омбре шортите със завишена талия

Като цяло вече сигурно и сами сте забелязали, че дрехите с ниска талия не са актуални, докато тези с висока са на пика на популярността. И това си има своя чар, защото така не само можете да удължите визуално краката си, но и да създадете хиляди различни визии в стил Tumblr.

Бъдете стилни и ефектни винаги с нашите модни съвети и никога не забравяйте да добавяте и доза уникалност към визията ви. Модата може да е всякаква, започвайки от безумно женствена или дори нестандартна, така че дерзайте и опитвайте нови модни комбинации. Бъдете бляскава принцеса с новите модели дамски рокли и изберете вашия моден образ за пролетта на 2018 още сега!

За повече информация: www.elmaira.bg – Българско производство дрехи на неустоими цени онлайн!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*