последни

Перфектният подарък за приятел

Всеки от нас търси перфектния подарък. Да, можем да подарим нещо предметно, но тези подаръци често биват изоставяни да прашасват или не са това, от което приятелите ни всъщност имат нужда.

Естествено е да искаме да подарим нещо, което да зарадва близките и любимите ни хора и което да успее да им остави незабравими спомени. Много повече хора избират подаръците под формата на ваучери, с които можеш да поднесеш не просто предмет, а емоция и изживяване. Те са опаковани красиво и са свързани с различни спортове, приключения, туризъм и други вълнуващи преживявания.

Прекрасно предложение за подарък е и ваучер за игра в Стая на загадките. Стаята на загадките не е просто стая. В нея са събрани идеи, родени от виртуалните игри, в които трябва да търсиш изхода от заключената стая или помещение, заплетени сюжети от любимите ти книги и приключенски филми. В тях е събрано за всеки по нещо. Основната разлика от онлайн базираните point and click real-life escape rooms е, че те са реални, пренасят те в друг свят и изкарват всеки от комфортната му зона.

Стаите на триковете са създадени за отборна игра и точно това е едно от най-хубавите им качества, защото няколко умове мислят по-добре от един. Могат да участват няколко души (отбор от 2 до 7 души в зависимост от капацитета на стаята), които биват заключени за 60/70 мин.

Всяка Стая е различна и носи своя приключенски чар. В едни пътуваш назад във времето, други те водят към фантастични измерения, а пък трети пресъздават кино сюжет, но поставят теб и приятелите ти в главните роли. Можеш да се озовеш в килер, килия, корабокруширал кораб или уж обикновена стая, в мазета, тавани и какво ли още не. Търсиш ключове, улики и предмети. Търсиш логиката и свързаността между загадките. Обстановката те кара да мислиш тук и сега. Има различни стаи, които залагат на различна трудност, постявят на изпитание любопитството, а понякога и нервите, ако говорим за страшни сюжети. Пъзелите в добрите стаи са разнообразни. Едни изискват повече логическа мисъл, втори – наблюдателност или търсене на улики, а трети – сръчност и работа в екип. В логическите игри на 3KEY Rooms можете да намерите от всичко по нещо. Там е важен отборният дух, бързината на ума и доброто настроение на хората, а детайлите и сюжетът са изпипани майсторски.

Подаръчните ваучери на 3KEY Rooms са със страхотна визия, която е свързана с темата на всяка една от ескейп игрите:

  • Ваучер за Стаята Детективът и Машината на времетообгорен свитък с восъчен печат в еко подаръчно пликче – автентичен ретро вид, подготвен специално за вашия специален човек.

  • Матрицата – филмов плакат със закодирана снимка на получателя в ролята на Избрания!

  • Тайният Бар на Ал КапонеСтаята има цензурирана версия за 18+, но често бива избирана за игра и от по-малките приключенци като версията бива съкратена. Ваучерът е под формата на вестник, където снимката на получателя съобщава неговото издирване Wanted!

3KEY Rooms залагат на това, че времето прекарано в реалния свят заедно с близките ни хора и приятели е най-ценното на този свят. И помагат на ентусиастите да подарят емоция, а не просто предмет!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*