Ново онлайн предаване представя постиженията на хора с увреждания

„Видими?“ e ново онлайн предаване, което представя живота на хора с увреждания и успехите, които те ежедневно постигат. Предаването е достъпно в платформата YouTube и други онлайн канали.

 

Създател на новия проект е независимият продуцент Красимира Дамянова, която е решена да мотивира хората с увреждания да преследват мечтите си. Тя вече има в портфолиото си редица успешни социални проекти, сред които са клипът „The Way“, който акцентира върху войната на пътя и най-уязвимите в нея – а именно децата, пострадали в пътно-транспортни произшествия.

 

„Предаването включва красиви и вдъхновяващи истории, които провокират към усмивка и амбицират всеки да се замисли, дали не може да пребори страховете си и да живее по-добър живот. То цели да представи тези прекрасни хора в една различна светлина, да се пребори със стереотипите, свързани с тях и да вдъхнови зрителите да бъдат активни и да променят живота си в положителна насока“ – споделя Красимира Дамянова.

 

Първият епизод на „Видими?“ вече е онлайн и може да бъде видян тук, а вторият е в процес на заснемане. Амбицията на Красимира Дамянова е да покаже, че хората с увреждания могат да участват пълноценното в нашето общество, да бъдат успешни и да постигат мечтите си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*