ASUS Republic of Gamers пуска на българския пазар геймърските слушалки ROG Strix Fusion 700 и ROG Strix Fusion Wireless

Новите безжични слушалки дават на играчите пълна свобода на движение по време на игрални сесии, като предлагат най-доброто аудио изживяване

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • ROG Strix Fusion 700 разполагат с Bluetooth 4.2 и USB 2.0 порт, за да се свързват едновременно със смарт телефон и компютър, като по този начин геймърите имат възможност да отговарят на повиквания по време на игра
  • ROG Strix Fusion Wireless разполагат с4GHz двойни антени, осигуряващи пълна свобода на движение и най-доброто аудио изживяване, както и изключителна автономия
  • Изключителните драйвери ASUS Essence и затворения акустичен дизайн предлагат завладяващо аудио изживяване и мощен бас
  • Тъч контрола на слушалките позволява лесно и бързо настройване на звука и лесен достъп до други често използвани настройки

ASUS Republic of Gamers (ROG) пуска двата нови модела слушалки Strix Fusion 700 и Strix Fusion Wireless, които са специално създадени да осигурят на геймърите пълна свобода на движение по време на игра и безпроблемна свързаност. Слушалките ROG Strix Fusion 700 са оборудвани с Bluetooth 4.2, което позволява на геймърите безжично да се свързват с телефона си и да отговарят на обажданията само с едно докосване на слушалките, без да се налага да спират играта.

ASUS ROG Strix Fusion Wireless разполага с 2.4GHz двойни антени и драйвери ASUS Essence от 50 мм. Освен това, затворения акустичен дизайн осигурява превъзходно качество на звука по време на игра или при възпроизвеждане на медийно съдържание.

Продуктовата гама ROG Strix Fusion наскоро получи престижната награда iF Design 2018, което показва, че продуктите ROG са сред най- предпочитаните сред геймъри и ентусиасти по целия свят.

 

ROG Strix Fusion 700

ROG Strix Fusion 700 предлага разнообразни възможности за безжична връзка чрез Bluetooth 4.2, позволяващ свързването на слушалки към телефони или персонални компютри, докато чрез USB 2.0 порта, потребителите могат да свързват слушалките с компютри, Playstation 4 или Nintendo Switch. Bluetooth 4.2 връзката и USB порта позволяват на геймърите да свързват безжично ROG Strix Fusion 700 едновременно с телефони и компютри. По този начин те ще се насладят на игрите и ще могат да отговарят на телефонни разговори или VoIP без да се налага да спират играта. Интуитивните тъч команди, разположени на лявата чашка на слушалките, позволяват на геймърите да отговарят и прекратяват разговорите лесно, но също така и да коригират силата на звука или да получат достъп до други често използвани команди.

Слушалките ROG Strix Fusion 700 притежават всички основни характеристики, специфични за Fusion. Слушалките имат висококачествено звуково сертифициране и са оборудвани с цифрово-аналогов преобразувател (DAC) с технология ESS и усилвател. В допълнение, драйверите ASUS Essence с размери 50 мм и перфектното акустично уплътнение на аудио камерата позволяват на устройството да доставя висококачествен звук по време на игрални сесии с изключителен бас. За по-завладяващо игрово преживяване ROG Strix Fusion 700 включват персонализираната функция virtual surround 7.1, проектирана в сътрудничество с Bongiovi Acoustics, и оптимизирана за по-добра адаптивност в игрите от първо лице (тип шутър), като PUBG, Fortnite, CS: GO и Overwatch.

Геймърите, които обичат отборните игри, могат да организират LAN партита или други турнири и да се възползват от синхронизираното RGB осветление на слушалките. С приложението Aura Headset, те ще могат да избират и настройват опциите за осветление и да синхронизират слушалките с едно докосване. ROG Strix Fusion 700 също така включва технологията Aura Sync, която позволява синхронизиране на осветлението с други продукти ROG, които заедно създават впечатляващи светлинни ефекти.

ROG Strix Fusion Wireless

Слушалките ROG Strix Fusion Wireless са проектирани да осигуряват високо качество на звука, съчетано с пълна свобода на движение и отличен живот на батерията. Съвместими с персонални компютри и конзоли PlayStation 4, слушалките ROG Strix Fusion Wireless включват 2.4 GHz двойни антени за осигуряване на стабилен звук с ниска латентност, дори и в среди с множество Wi-Fi мрежи, като блокове или пренаселени райони. Драйверите ASUS Essence от 50 мм и изключителна акустична шумотехнология правят тези слушалки идеални за всякакъв тип игри.

Благодарение на мощната батерия, слушалките ROG Strix Fusion Wireless позволяват на потребителите, които играят или слушат музика приблизително 2 часа на ден, да използват слушалките в продължение на осем дни, преди да трябва да ги заредят отново. За по- запалените геймъри, които играят по- дълго, слушалките осигуряват 15+ часа[1] непрекъсната интензивна игра. С разширен обхват до 20 метра, слушалките позволяват на геймърите да се отдалечат от компютъра, без да се страхуват, че звукът ще бъде прекъснат.

 

НАЛИЧНОСТИ

ROG Strix Fusion 700 и ROG Strix Fusion Wireless са налични в България в дистрибуторската мрежа.

 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Facebook страницата ROG: http://www.facebook.com/asusrog

Twitter страницата ROG: http://www.twitter.com/asus_rog

Страницата ASUS за пресата: http://press.asus.com

Глобалната Facebook страница ASUS: http://www.facebook.com/asus

Twitter страницата ASUS: http://www.twitter.com/asus

[1] Действителната автономност на батериите варира според употребата, настройките и условията на околната среда

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*