последни

Матраци НАНИ – една от най-предпочитаните марки за спални аксесоари

Зад търговската марка Матраци НАНИ стои фирмата Паралел ЕАД, чиято модерна база се намира в гр. Севлиево. Фирмата стои на челни позиции в изработката и дистрибуцията както на комфортни, здравословни матраци, мека мебел за цялото семейство, възглавници и аксесоари за спалнята, така и на материали като полиуретан и високоеластична пяна, вече повече от 20 години.

Производствения процес на фирмата е сертифициран по стандарта ISO 9001:2008, тъй като отговаря на всички европейски изисквания за безопасност и качество.

Кои са предимствата на матраците НАНИ?

Основните стремежи на матраци НАНИ са ориентирани към най-висока степен на комфорт за своите потребители. Това те постигат с помощта на разнообразни, модерни материали като пенополиуретан, висококачествена мемори фоам пяна, покет система и бонел пружини. По този начин, гаранцията, че всеки ще намери своя модел е стопроцентова. Използваните тъкани в различните модели са издръжливи, първокачествени и антибактериални. Сред тях има такива със сребърни йони, с нефрит, със специална дишаща материя и редица други полезни за организма добавки.

Еднолицевите матраци на НАНИ се характеризират с изключителна здравина, като моделите от серия Понто са с подматрачни системи от дървесен материал, а тези от серия Каспия – с метални. Всички те са подходящи за повдигане с амортисьорен механизъм, който се монтира и в домашни условия. Двулицевите матраци НАНИ, в по-голямата си част, предлагат както различни по усещане страни, така са и двусезонни.

Моделите на българския бранд се предлагат във всички стандартни размери от 72/190 до 200/200, с възможност за изработка на персонален размер, посочен от клиента в кратки срокове и с минимално оскъпяване.

Не на последно място, българската фирма ежемесечно радва своите потребители с разнообразни промоционални предложения и намалени цени.

Кои модели са най-предпочитани?

Сред еднолицевите матраци на НАНИ, най-предпочитани са Каспия Полифлекс и Каспия Visco Pocket Spring. Първият е изцяло от устойчива POLYFLEX пяна и гарантира невероятна опора на цялото тяло. Вторият модел е с ядро от покет пружини и мемори пяна, което е най-предпочитаната комбинация в последните години, заради своята ортопедичност.

Най-предпочитаните двулицеви модели са Тирена, Аруба Мемори, Бахама Мемори, както и трите модела от серия Сирена.

  • Матрак Тирена е предпочитан, поради своята ортопедичност и отлична опора на спящия.
  • Матрак Аруба Мемори предлага безкрайния комфорт на покет пружините и мемори пяната, както и хипоалергичността на сребърните йони в дамаската.
  • Матрак Сирена Ултрафлекс също осигурява отлична подкрепа на гръбнака и се препоръчва от специалисти за хора с проблеми в областта на гърба и кръста.
  • Сирена Мемори е по-мек, анатомичен модел с цип на калъфа и 4 см мемори пяна.
  • Двулицев матрак Сирена Фреш Мемори е най-висококачествения от серията, с плътна полиуретанова пяна и мемори пяна, капитонирана в дамаската за повече мекота.
  • Модел Бахама Мемори е луксозен матрак с POLYFLEX пяна и цели 6 см мемори пяна.

Уеб магазинът Intershop.bg е дългогодишен партньор на матраци НАНИ и предлага цялото им портфолио от матраци, възглавници и мека мебел, с навременно отразени актуални промоции, както и с напълно безплатна доставка в цялата страна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*